Allt för hälsan 2018 – mitt besök på hälsomässan

I helgen var det dags för årets upplaga av hälsomässan Allt För Hälsan. Jag besökte mässan under söndagen med min vän Linda. Det var mycket fokus på yoga och elektriska massageapparater, nej, inte sexleksaker, utan sådana du kan massera rygg, fötter och axlar med. Super för hemmabruk!

Tyvärr var inte alla montrar fulla. Det kändes som om det fanns några tomma hörn. Jag hade gärna sett mer av hälsosmart och intressant mat, udda och roliga träningsformer och hjärngympa. Men jag tyckte att de hade lagt stor vikt vid bra föreläsning och andra roliga aktiviteter som yoga och löparskola. Det var också väldigt lite folk men det brukar ju vara mindre på söndagar.

Linda är stark! 

Bland montrarna träffade jag bland annat supertrevliga Matilda från Vadstena Klosterhotell och blev genast påmind om att jag borde åka dit igen (läs om mitt besök där). Jag var också och tittade på nyheter från True Organic of Sweden som lanserar en ny body lotion med doft av citrongräs. Fräsch! Lip Intimate Care delade monter med True Organic och visade en rakolja som jag tidigare missat.

En av mina bästa upplevelser från mässan var att få testa ett så kallat tyngdtäcke. Jag har inte provat det tidigare. Det är ett tungt täcke som gör att du ska få lättare att koppla av och somna och heller inte vakna lika lätt ur djupsömn. Det var Cura of Sweden som ställde ut. Jag testade att lägga mig ner med täcket över mig och det var otroligt skönt! Jag är sugen på att köpa ett.

Men det allra bästa var att jag och Linda gick på en föreläsning om stress, psykisk ohälsa och olika tekniker en kan använda sig av för att må bättre. Det var Malin Rydesjö som höll i den och jag kände mig som en svamp som sög åt mig all intressant information.

Vi hann även smita ifrån Allt För Hälsan och gå in till mässan Mat & Vin som höll till vägg i vägg. Kul! Det var mycket charkuterier som jag som vegetarian definitivt inte är intresserad av. Men också flera vegetariska produkter.