Ansiktsbehandling med resultat

När jag pluggade till hudterapeut för en herrans massa år sedan bondade jag med en tjej som heter Jennie. Hon är en härlig människa och en jätteduktig hudterapeut. För några veckor sedan visade hon upp en bild på en av sina kunder i en Facebook-grupp för hudterapeuter. Jag blev så imponerad att jag måste visa den här.

Naturligtvacker.se blogg elinfagerberg.seFöre och efter. Kunden är osminkad på båda bilderna. Foto: Jennie Malmström, Naturligtvacker.se.

Jennie utförde en ansiktsbehandling med Exuviances produkter. Hon använde Exuviance PHA 20% i 4 min, plus 5 min dränerande massage. Efter det applicerade hon Purifying clay masque och avslutade med Antiredness Calming serum, night renewal créme samt foundation.

Kunden köpte hem:

Ni ser vilken skillnad det gör att gå till ett proffs och få hjälp? Jag tycker att det här är jättehäftigt!