Apoliva Passion & Nature – sommardofter

Apoliva nylanserar sin kroppsvårdsserie Apoliva Passion & Nature med nya formuleringar och dofter inspirerade av tre olika platser.

Serien består av tre duschkrämer och tre lotioner. Produkterna innehåller bland annat glycerin och betain som ska ge huden ordentligt med fukt. Jag tycker att lotionerna är snäppet för lätta för årstiden för mig som är en torris. Å andra sidan så sjunker de snabbt in i huden. Men framåt vår och sommar tror jag att jag kommer uppskatta dem betydligt mer.

Måseskär – ljusblå förpackning med en lika blå doft. Superfräsch! Som lätta blommor, mineraler och havsbris. Lägg till skränande fiskmåsar och du är hemma.

Paris – ljusrosa förpackning med en lätt blommig, somrig och feminin doft av bland annat jasmin. Duschkrämen är snäppet blommigare än lotionen.

Tobago – ljusgul förpackning med tropisk doft av bland annat exotiska frukter. Mycket ananas och passionsfrukt! Det här är min favorit! Tobago ska tydligen vara samma doft som tidigare års Apoliva Passion & Nature – Solmogna Frukter. Nu med roligare namn.

Apoliva Passion & Nature i doften Tobago

Det bästa? Priset! duschkrämen på 200 ml ligger på 49 kr och bodylotion i samma storlek på 69 kr. Ett budgetkap för dig som gillar doftsatt kroppsvård.