Tillbaka till beige blond

Förra veckan var jag hos min frisör för att fixa håret. Den här gången valde vi som oftast en beige blond färg och klippte till håret. Det blir inga större utsvävningar på mitt hår. För mig är det viktigare att mitt hår har en bra kvalité än att jag följer säsongens färgtrender. Jag fixar mitt hår hos Daniel Phu Huynh som jobbar på salongen Ellui och jag tycker att han tillhör toppskiktet av frisörer i Sverige.  Vid det här laget vet ni nog hur mycket jag älskar att gå till frisören. Jag känner mig alltid så fin efteråt och tycker att tiden där är riktig egentid.

Den här gången hade det dröjt väldigt länge innan mitt återbesök eftersom Daniel varit bortrest. Min utväxt var inte gullig och topparna rejält slitna. Färgen hade dessutom slagit lite i gult och jag vill ju ha en beige blond färg. Jag la även märke till att mina små grå strån har blivit större grå partier. Gaaah! Fallet krävde alltså en riktig expert.

Före och efter

Beige blond före elinfagerbergBeige blond efter elinfagerberg.seMina egna galna vågor innan och mer stylade lockar efter. 

Pastellig beige blond och uppklippning

Daniel lät lite av den gula tonen vara kvar för att undvika att få en tråkig heljämn färg. Jag gillar att ha liv i håret! Istället färgade han med frihandsteknik över större partier i mitt hår. Färgen blev en pastellig beige blond som jag älskar! Jag brukar ju vilja ha en beige ton men jag älskar att den här nyansen blev mer pastellig beige.

Den senaste tiden har mitt hår känts tungt, kompakt och svårt att få volym i. Jag har ju rätt mycket hår. Därför klippte Daniel upp det lite extra plus kapade av de slitna tussarna till toppar. Skönt!

Hundgos och Olaplex

Daniel gjorde även en hårkur med Olaplex för att stärka mitt hår. Det behövdes! Under tiden jag blev ompysslad med färg, hårkur och klippning fick jag extra kärlek av hunden Bella. Vilken service!

Hos frisören elinfagerberg.se

Styling

Nu glömde jag tyvärr tjuvkika vilka produkter Daniel använde när han stylade mitt hår. Men han brukar använda Shu Uemera. Han lockade håret med en stylingtång från ghd och kammade igenom det med finish spray på kammen. Det blev så glansigt! Jag kände mig som en klassisk diva när jag gick från salongen! Jag önskar att jag kunde styla det så här själv.

 

Beige blond efter framifrån elinfagerberg.se