Estée Lauder Bronze Goddess Summer Glow

Bronze Goddess Summer Glow Makeup Collection är Estée Lauders sommarkollektion för 2016. Fokuset ligger på lyster och brons och resultatet är riktigt vackert. Jag är alltid en sucker för lyster. Men speciellt nu när jag har varit sjuk i tre veckor. Ge mig glow! Det finns ingenting förutom concealer som kan få en att se piggare ut snabbare än lite highlighter. Det är en av mina absoluta måsten i sminkväskan. Kollektionen består av en ögonskuggspalett, en ansiktspalett och tre olika nyanser på stick för kinder och läppar.

Estee Lauder Bronze Goddess Summer Glow stick Elin Fagerberg Estee Lauder sommarkollektion 2016 bronze goddess summer glow

Bronze Goddess Summer Glow Eyeshadow Palette

Det ryms sex nyanser i den här vackra ögonskuggspaletten. Den känns rätt typisk för sommarsäsongen med turkosblått, guld och brons. Inget oväntat, men ack så vackert. Det är en blandning av olika texturer av skimmer och matt. Pigmentet skiljer sig lite åt mellan skuggorna. Den matta mörkbruna har till exempel betydligt mer pigment än den turkosblå som har ett lätt skimmer i sig och är mer transparent än den ser ut att vara. Från, 525 kr.

Estee Lauder Summer Glow Eyeshadow Palette elinfagerberg.se Estee lauder summer glow eyeshadow palette

Bronze Goddess Summer Glow Multi-Palette

Ansiktspaletten består av tre olika produkter för ansiktet – ett rouge, en bronzer och en highlighter. Den här är så vacker! Jag är lite förvånad att rouget är större än bronspudret. Men färgerna är en hit på mig. De ger en väldigt fin lyster och jag tror att jag kommer använda den här mycket i sommar! Jag saknar dock en till färgsättning för mörkare hy. Från, 595 kr.

Estee lauder summer glow multi palette elinfagerberg.se

Bronze Goddess Summer Glow Lip & Cheek

Smarta sticks där ena sidan består av ett gloss och den andra av ett krämrouge som också fungerar som läppstift. 3-i-1 på på ett litet stick alltså. Det här är kollektionens vinnare! Jag tycker att de är fantastiskt vackra och smarta. Det finns en röd nyans, en laxrosa och en beige med lyster som är perfekt som highlighter. Investera i highlightern och en av de färgade sticksen. Från, 410 kr.

Estee Lauder Bronze Goddess Summer Glow Elin Fagerberg Estee lauder bronze goddess lip and cheek summer glow elinfagerberg.se Estee Lauder Lip and cheek summer glow elinfagerberg.se Estee lauder lip and cheek summer glow highlighter elinfagerberg.se

Sammanfattningsvis är Bronze Goddess Summer Glow en snygg och vacker kollektion. Den kommer inte riktigt upp i förra årets Bronze Goddess Shimmering Nudes Collection. Men den är inte långt ifrån!

Hela kollektionen är limited edition. Är du sugen på någon av produkterna?