Daisy Beauty Awards på Cirkus

I veckan struttade Sveriges hela skönhetsbransch på röda mattan upp till Cirkus på Djurgården. Det var äntligen dags för Daisy Beauty Awards 2020.

Jag mötte upp Veronica, frilansjournalist för bland annat Daisy Beauty och Damernas på Vau de Ville för en fördrink innan galan. Parfymbloggaren Karolina Stockhaus, modelejonet Johan Magnusson och hans flickvän Rebecka joinade oss efter en liten stund innan vi tillsammans begav oss bort till Cirkus med det ädla färdmedlet spårvagn.

Väl på plats var det fullt med folk. Det var 400 inbjudna gäster, influencers (som även satt i juryn), personal från de nominerade skönhetsprodukterna, kändisar och prisutdelare minglade så det stod härliga till. Supertrevligt!

Daisy Beauty Awards är en gala där de bästa produkterna från 2019 koras. Det är ett gäng olika kategorier och i juryn sitter influencers inom skönhet. Jag har i år suttit som jurymedlem för kategorin Fransar & Bryn.

Efter minglet gick vi som en skock får upp till den stora salen för att se när Shanti Rydvall Menon var konferencier och stod på scenen och var rolig och galadrottningen tillika grundaren för Daisy Beauty och en av mina uppdragsgivare – Kicki Norman, hade en stor kub på huvudet. Underbart!

I “min” kategori Bryn & Frans vann Milk Makeup Kush Fibre Brow Gel. En väl värdig vinnare enligt mig.

Juryns motivering löd: ”Råkade dina ögonbryn drabbas av 90-talet? Räddningen är nära! Med hjälp av den nätta borsten omfamnas varje enskilt strå och du kan enkelt återställa eventuella mini-streck till maxi-bryn på bara 20 sekunder.”

När alla priser hade delats ut var det dags för mumsig buffémat och olika festliga aktiviteter. Jag gick till en spåtant, snurrade på lyckohjulet, drack blå drink och skrattade med härliga vänner, kollegor och uppdragsgivare. En superkväll!

Jag och Veronica
Kön till lyckohjulet ringlade lång!

Min lilla bebis hade svårt att somna så när min man i panik messade mig var det dags att åka hem. Lite för tidigt, men kidsen kommer först.

Ett stort tack till Daisy Beauty för en fantastisk kväll!

Här kan du se hur det såg ut på Daisy Beauty Awards 2019!

Foto: Katriina Mäkinen.