Dyson lanserar nya munstycken till hårfönen Supersonic

Har du testat hårfönen Supersonic från Dyson? Den lanserades 2016 och är en stjärna bland hårfönar och hitintills den bästa jag har testat. Nu har Dyson lanserat nya munstycken.

När du köper en Supersonic ingår det tre munstycken. En för smoothing-effekt, ett som ger en riktigt koncentrerad föning och en klassisk diffuser. Alla sätts på med en magnetfunktion. Vansinnigt smart!

Nu kommer det två nya munstycken. De ingår inte när du köper en Dyson Supersonic utan är något du köper till om du redan har en.

pressmöte
Så här såg det ut under pressvisningen med Dyson i deras butik/salong i Mall of Scandinavia.
dysons butik
Du kan ha din Supersonic i en låda med dina initialer på.. Lyxen! Jag har en ljusrosa med guldfärgade bokstäver.
Här är alla fem munstycken. De två längst fram är nya och de kan du köpa till. De tre andra ingår när du köper din hårfön.

Dyson Gentle Air Dryer

Det ena munstycket ser inte så mycket ut för världen, en rund plastring med lite ojämnheter på. Men det ska ha förmågan att ge ett skonsammare och svalare luftflöde. Det känns inte direkt som något måste för alla men kan vara super för dig som har känslig hårbotten eller som har färgat håret i färger som gärna fäller och bleks snabbt. Som till exempel härliga röda eller pastellnyanser (missa inte Kashayas nya och otroligt vackra hårfärg här!!) Ca. 370 kr.

Dyson gentle air dryer

Wide-tooth Comb

Det andra munstycket är en kam som passar lockiga hår för att reda ut, forma och skapa volym. Men det passar även mig som har ett tunnare hår men med lätt självfall. “Tänderna” är flexibla vilket gör det lättare att reda ut håret. Ca. 370 kr.

nytt munstycke från Dyson - en kam

Och varför är jag förtjust i Dyson Supersonic?

Av flera olika anledningar.

  • En av dem är för att den är så pass lätt. Jag hatar tunga hårfönar som är krångliga att jobba med när du ska föna med rundborste.
  • Den fönar också håret otroligt fort. Min livssituation gör inte direkt att jag hinner stå i evigheter och fixa med håret. Det måste gå snabbt men jag vill ändå känna mig fin.
  • Den är inte ljudlös. Men den låter mindre än många andra.
  • Den är inte så pass varm som många andra är. Med mitt känsliga hår och känsliga hårbotten är det en grym fördel.
  • Jag gillar också att knapparna för värmeläge och luftflöde är på ett ställe du inte kommer åt av misstag. Jag har testat så många fönar och värmeverktyg där knapparna är i vägen när du ska styla håret. Det gör att jag lätt kommer åt dem när jag stylar och plötsligt är värmen ändrad. Inte direkt smart och smidigt.
  • Jag tycker också att det är en stor fördel att munstyckena är magnetiska så du enkelt byter ut dem utan att vrida och krångla med varma munstycken.
  • Sista älsket är för att den ser ut som ett ufo. Vem vill inte ha ett knäppt litet ufo i skåpet?

Negativt? Priset min kära, priset. Den snuddar nästan i 4 000 kr. Men har du pengarna, är det värt det.

Dyson supersonic
Supersonic utan munstycke.

Nyfiken på Dysons lockverktyg? Det kan du läsa mer om här.