Event med Antonio Axu på Café Opera

Frisören Antonio Axu firar 20 år yrkesverksamma år och bjöd in till fest och event på Café Opera i veckan.

Jag var på plats med min vän Elin och minglade runt och spanade in Antonio Axus nya produkter – Antonio Axu Hair Couture.

Jag var tyvärr rätt sen till eventet så jag hamnade långt bak och såg inte mycket av showen som Antonio höll på scenen. Där stylade han modeller i flera fina frisyrer. Givetvis med hjälp av sina nya produkter som bland annat innefattar tonande schampoo, balsam, hårmask, hårolja, skimrande olja, torrschampo och styling spray. Modellerna visade sedan upp frisyrerna på en catwalk och några av dem bjöd på en liten dans.

Elin Fagerberg på event med Antonio Axu Här står jag och gosar med några ballonger.

Jag har inte hunnit testa produkterna ännu och tyvärr fick jag ingen pressrelease i materialet men jag har förstått det som att produkterna kommer säljas på Åhléns. Jag gillar förpackningarnas slimmade och snygga look. Antonio Axu avslöjade också att han kommer öppna en ny salong under nästa år. Spännande!

Men det bästa med eventet var som vanligt att få mingla med alla fina vänner och kollegor. Det här var det första eventet jag gick på efter sommaren så det var extra kul att se alla!

 Jag tog med mig min vän och granne till eventet. Hon heter också Elin.

Jag hann också med att skvallra lite med ljuvliga Linnea “arga tanten” Öst. 

Och minglade med mina vänner Johanna, Elin och Lina. 

Bilden längst upp på Antonio Axu med team är tagen av min fantastiska kollega Agneta Elmegård.