Fantastick Lipstick från Linda Hallberg – nya nyanser

Linda Hallbergs läppstiftsserie Fantastick Lipstick har lanserat fem nya nyanser. I samband med lanseringen bjöd de in till ett jättetrevligt event på Urban Delis tak förra veckan.

Event för Fantastick Lipstick
På eventet hängde jag med härliga Veronica, Noah och Dominika.

Vi var säkert runt 40-50 personer som väntade otåligt på nyheterna och drack Aperol Spritz. Och nyheten visade sig vara fem nya färger på Fantastick Lipstick. De fem första färgerna lanserades under förra året och vann Årets produkt för läpparna i Swedish Beauty Awards tidigare i år. De var med i min jurygrupp och jag tycker att de var värdiga vinnare.

Fantastick Lipstick är veganvänliga och återfuktande läppstift som ger mycket glans och även innehåller spf. De fungerar också som krämrouge.

Fantastick Lipstick
I die, Extra, Pop, Cultured och Famous
Fantastick Lipstick swatches
Pop, I die, Cultured, Famous och Extra.

De nya nyanserna av Fantastick Lipstick är…

Cultured – varm teracotta. Passar vid många tillfällen men är extra fin på sommaren. Både för att den är somrig och också för att vi får en lite varmare hudton.

Elin i Fantastick Lipstick Cultured

Pop – kall fuschia. Jag kan se den här i kombination med nakna ögon eller en grafisk eyeliner. Älskar! En perfekt färg då du ska på AW för att snabbt ändra om din makeup från dag till kväll (om du inte som jag anser att varje dag är en fest).

Elin i Fantastick Lipstick Pop

I die – neutral korall som är lite starkare. Min favorit! På de här bilderna fick den extraknäcka som krämrouge.

Elin i Fantastick Lipstick I die

Extra – transparent bas med skimmer. TIPS! Använd som highlighter. Perfekt i handväskan.

Elin i Fantastick Lipstick Extra

Famous – varm nougat. Inte min favorit. Men kan säkert gå hem hos andra. Kan tänka mig att använda den med en sotig makeup och kan eventuellt bli en favorit till hösten.

Elin i Fantastick Lipstick Famous
Fantastick lipstick i fem nya nyanser

Priserna ligger på 199 kr och säljs på Lindahallberg.com och Kicks.

Hur du testat Fantastick Lipstick? Vilken är isåfall din favorit? Av de gamla är det helt klart Bullseye och Goldstone. Det enda jag saknar nu är en laxrosa. Här kan du läsa om de nyanser som finns sedan tidigare.