Fantastick Lipstick från Linda Hallberg Cosmetics

Jag har testat Fantastick Lipstick, den senaste kollektionen från Linda Hallberg Cosmetics. Ingen skönhetsnörd har nog missat Linda Hallbergs eget makeupmärke Linda Hallberg Cosmetics med palett för ögon och ansikte och multifunktionella pennor. Nu kommer äntligen produkter för läpparna.

Läppstiften är fuktighetsgivande och krämiga. Långt ifrån den rätt trista matta trenden som jag är så trött på. Mer glans åt folket! De är dessutom veganska, parfymfria och fungerar både som läppstift och krämrouge. De har också solskydd – SPF 15.

Fantastick Lipstick med tjusig hundrumpa som fond. 

“Jag ville verkligen ta fram de mest glansiga läppstiften som återfuktade de mest torra läpparna och som samtidigt gav kinderna rosig glöd. Men allra mest ville jag se till att de skyddade läpparna mot solens strålar. Vi är så noggranna med SPF på kroppen, i ansiktet och till och med i håret, men läpparna talas det mycket mindre om.”, säger Linda Hallberg i ett pressmeddelande.

Fantastick har fem olika nyanser med namn inspirerade av mineralstenar med olika egenskaper som ska “väcka dina styrkor till liv”.

Fantastick Lipstick Pink Opal

Beskrivs som en kall ljusrosa färg inspirerad av egenskaper som kärlek, fred och hopp.

Så tycker jag: en användarvänlig nyans som alla borde ha i sin handväska! Den här kommer jag ha liggandes framme för att dra på när jag har bråttom och behöver något som alltid funkar.

Fantastick Lipstick Ametrine

Beskrivs som en kall dämpad lila inspirerad av egenskaper som positivitet och acceptans.

Så tycker jag: den här färgen är den jag gillar minst. Förmodligen för att den verkligen påminner om ett läppstift jag ofta hade under min studenttid i trean på gymnasiet. Men det var en väldigt rolig period i livet så jag ska  ge det en riktig chans.

Fantastick Lipstick Goldstone

Beskrivs som en varm rosenknoppsrosa inspirerad av egenskaper som positivitet och framgång.

Så tycker jag: jag trodde att den här skulle kännas trist och lite basic. Men jag tycker verkligen om den! Användarvänlig och en ser pigg ut utan att föra alltför mycket väsen.

Fantastick Lipstick Goldstone

Fantastick Lipstick Bullseye

Beskrivs som en kall knallröd nyans inspirerad av egenskaper som styrka och uthållighet.

Så tycker jag: Så j-kla snyggt! Övriga kommentarer överflödiga.

Fantastick Lipstick Garnet

Beskrivs som en varm bärig körsbärsröd inspirerad av egenskaper som självstärkande och kreativitet.

Så tycker jag: det här ville jag inte ta av mig. Jag kommer nog bo i det här läppstiftet i höst.

Elin Fagerberg i FAntastick LIpstick

 

Jag gillar definitivt de här! Det är fina färger, superskön formula som ger bra pigment samtidigt som Fantastick Lipstick känns mjukt som ett läppbalsam. Full pott!

“Vi hårdtestade Fantastick Lipstick under hela vintern och ingen, jag upprepar: ingen, på kontoret hade det minsta spåret av torra läppar.”, berättar Hallberg i ett pressmeddelande.

Fantastick Lipstick

Hållbarheten är riktigt bra med tanke på att det är krämiga läppstift. På den nedre bilden har jag gnuggat hårt med hushållspapper (nä, det är inte snällt mot huden).

Jag saknar ett orange eller laxrosa i kollektionen. Jag hoppas att Linda Hallberg med team utvecklar fler färger. Jag vill ha dem alla!

Fantastick Lipstick lanserades i mitten av sommaren på Kicks och shop.lindahallberg.com. De går loss på 199 kr/stift.

Tips! I webshopen på Lindahallberg.com kan du se hur nyanserna ser ut på en hud med mörkare pigment. 

Missa inte den knasiga historien om Linda Hallbergs hatt när vi var på väg till gala! Du hittar det här.

Kuriosa: linnet du ser sticka fram från bilderna är en ny favorit från KappAhl.