Färgglad makeup för sensommaren

Låt sommaren vara färgglad! Jo, än finns det faktiskt lite sommar kvar att dra i. Jag tänker i alla fall försöka få ut så mycket som möjligt av de sista veckorna trots att jag har börjat jobba.

Jag älskar färg. Bermudagrönt, petroleumblått, laxrosa, you name it. Jag använder färgglad makeup året om men på sommaren är det ju som allra finast. Vänta med de dova sotningarna till hösten, du hinner med dem också. Vill du inte gå fullt ut? Välj en transparent ögonskugga eller ett nagellack i en glad färg.

Här ovan ser du:

Ögonskuggspaletten Full Throttle Eyeshadow från NYX i färgen Bossy. Jag tycker att kombinationen av de lila nyanserna är superfina och passar lika bra på jobbet i höst. Färgerna har en lätt metallisk ton. Pigmentet är rätt snällt, men så är även priset. Från, 109 kr.

Ögonskuggspaletten La Palette Glam från L’Oréal Paris men hela tio riktigt snygga nyanser. Min favorit är den gröna. Det här är en limiterad utgåva för sommaren. Det bör finnas ett gäng kvar i butik. Hugg den om du ser den! Från, 199 kr.

Nagellacket Desert Rain från Leighton Denny. Kommentarer borde nästan vara överflödiga. Ser du färgen? Det här är ett lack från deras vårkollektion men den finns ännu kvar på Nailsystems.se. Från, 145 kr.

Ögonskuggan Soft Serve Eye Shadow från MAC i nyansen Big Bad Blue är en lätt krämig skugga som blir transparent och sammetslen på. Jag föredrar starkare pigment. Men den här är ett bra alternativ för dig som vill ha något mer diskret och mjukt. Från, 195 kr.

Makeupsvampen Flawless Complextion Sponge från Sephora är en makeupsvamp du kan använda till att applicera foundation och concealer, tona ut skuggor eller få till en riktigt snygg strobing. Från, 100 kr.

Läppkritan Radiant Lip Crayon från Yves Rocher i nyansen Rose Somptueux är en riktigt vibrerande cerise nyans som är supersnygg. Från, 99 kr.

Läppstiftet Full Throttle Lipstick från NYX i nyansen FTLS 02 har ett tråkigt namn, men en rolig färg med en vattenfast formula. Från, 79 kr.

Nagellacket Hot Shot från Orly är neonfärgat och passar oss som inte är några blyga violer. Det är perfekt för att få tårna att se lite gladare ut! Från, 129 kr.

Färgglad sommarmakeup NYX Full Throttle Färgglad sommarmakeup MAC Soft Serve Eye Shadow Big Bad Blue elinfagerberg.se Färgglad sommarmakeup NYX Full Throttle Lipstick och Yves Rocher Radiant Lip Cryon

Basen då? Oftast tycker jag att det räcker med lite concealer och bronspuder på sommaren. Vill du ha lite täckning är Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream från bareMinerals en kräm i geléformat som är lätt tonad. Här tillsammans med snygga bronspudret Sun Disk från Sephora.

Färgglad sommarmakeup bas Sephora och bareminerals elinfagerberg.se

 

Vilka färger använder du helst?