Från kall blond till jordgubbsblond – mitt senaste besök hos frisören

I vanliga fall brukar jag färga håret i en kall blond ton eller en mer beige. När jag återigen besökte min frisör Daniel för någon vecka sedan testade vi att gå mot jordgubbsblond då jag har varit sugen på rosa ett bra tag nu.

Daniel började med att lägga en kall blond ton i utväxten eftersom jag har en del grått hår där. Så när den rosa tonen avtar kommer det inte bli en chock mot det grå.

Efter en behandling med Olaplex som känns obligatorisk sedan snart 2 år tillbaka (wow vilken skillnad!!) så la han i en ny toning från Schwarskopf. BlondMe Instant Blush Blonde Beautifier i nyansen Strawberry fungerar som en toning i sprayform som kan ge skiftningar eller en mer pastellig känsla till olika partier eller hela håret. Den håller i några tvättar så jag har bättrat på den en gång hemma. Den blir inte riktigt rosa men den ger en väldigt fin rosa pastellton, som en blandning mellan kall blond och jordgubbsblond. Men resultat beror ju så klart på vilket utgångsläge en har. Jag gillar det och kommer definitivt fortsätta att använda produkten hemma.

Efter färgningen så klippte och stylade Daniel mitt hår som vanligt. Det är en lyx att gå till en frisör som jag litar blint på. Han skulle aldrig göra något slarvigt.

 

Vilken hårfärg är du sugen på i sommar?