God jul och god fortsättning!

Säger en god jul ännu eller god fortsättning? Det är ju bara juldagen än? Äh, jag hoppas att du har en alldeles underbar julhelg och att du firar precis på det sätt som passar dig. Själv har jag haft det supermysigt hos mina föräldrar och min syster med familj tillsammans med tredje systern med familj nere i Småland.

Vi har firat traditionsenligt med härligt umgänge, Kalle Anka, Jultomten, barnskratt och lite för mycket mat och klappar. Det är fem barn i min storfamilj så det är minst sagt full rulle när vi ses. Lägg till två hundar och ett gäng stressade vuxna. Där har du min jul. Galen och alldeles underbar. Det enda minuset var att min dotter har varit sjuk i feber.

Jag i stor och fluffig gammal kofta med mina tomteflickor. 

I fredags passade jag och min man Ian på att ta en dejt på stan. Vi hade supermysigt! Det är sällan vi hinner ses på tu man hand så vi njöt verkligen av både umgänge, mat och vin.

Jag har också hunnit med att besöka kyrkogårdar med gravar med de jag saknar allra mest, grillat sojakorv i ösregn, fikat med min bästis, gråtit en skvätt och sminkat min snygga syster Matilda inför en julmiddag.

Det här året ska jag försöka vara ledig så mycket det går i mellandagarna. Men på Nyårsdagen är det dags för mig att vara med som skönhetsexpert i Nyhetsmorgon igen så jag kommer förbereda mig inför det och försöka planera några roliga uppdrag efter nyår. Jag ser fram emot det nya året!