Hejdå hår på benen! Uppdatering av min hårborttagning med Cellox 20

Om någon månad eller två är det ett år sedan jag började min kur med hårborttagning för att bli av med hår på benen, armhålorna och bikinilinjen. Jag har gjort hårborttagningen med Cellox 20, en ljusbehandling som kan påverka mörkt och lite grövre hår. Det ljusa fjunet får jag alltså leva med. Det krävs runt sex behandlingar som görs varannan månad.

Hårborttagning av hår på benen med Cellox 20

Jag har gjort behandlingarna hos Anette som är utbildare på Victus, agenturen som säljer Cellox 20 till salonger. Jag var senast där för ungefär två veckor sedan och nu börjar jag verkligen se resultat. Jag har lite fläckvis hår kvar men definitivt inte lika mycket som för ett år sedan. Och jag har kommit på mig själv vid flera tillfällen att glömma raka mig under armarna vilket jag annars alltid gör. Jag har inte tänkt på det när det inte finns så mycket att ta. Likadant med det lilla som finns kvar av hår på benen och i bikinilinjen.

Hår på benen är vitmarkeratInom det vitmarkerade området fanns det lite hår på benen kvar att behandla. 

Nu beslutade jag och Anette för att ta en paus över sommaren och se hur det ser ut i augusti. Förhoppningsvis är jag nästan färdig då. Roligt!

Du kan läsa mer om Cellox 20 här där jag har beskrivit det mer ingående.

OBS! Jag vill även lägga till att jag inte är emot hår på kroppen. Det är upp till var och en om de vill ha det och jag lägger ingen värdering i om en vill ta bort det eller ej. Jag föredrar dock mindre på mig själv.