Hudvårdsdjungeln

Hudvårdsdjungeln – en ny podd om beauty

Jag och AnnaKarin Wahlberg har startat Hudvårdsdjungeln! Det är en helt ny podcast om allt inom skönhet och jag är så otroligt pepp.

AnnaKarin är samma kvinna som jag har skrivit boken med och det känns väldigt roligt att vi fortsätter att jobba ihop. Vi känner nog båda att Hudvårdsdjungeln blir lite som en fortsättning på boken. Vi pratar om hudvård men även en hel del om allt annat inom beauty. Så den blir betydligt bredare än boken Hudnära – hudterapeuternas hemligheter.

Hudvårdsdjungeln
En bild med texten Hudvårdsdjungeln och i bakgrunden står Elin Fagerberg i rosa kavaj och AnnaKarin Wahlberg i vit kavaj. Båda har ljust hår och ler in i kameran.

Hudvårdsdjungeln

I varje avsnitt bjuder vi in en gäst som är specialister inom olika områden. Det blir allt ifrån makeupartister och produktutvecklare till injektionssjuksköterskor och hudläkare. Än så länge har alla tackat ja som vi har bjudit in och vi kommer spela in nya avsnitt under hela hösten. Vi släpper ett nytt avsnitt varje fredag och än så länge ligger det ett introavsnitt ute där du får lära känna oss lite bättre och två hela avsnitt. Det första med Linda Hallberg då vi pratar om hennes bakgrund, misstag och makeuptips. Det andra med Johan Magnusson och då pratar vi bland annat om beauty tech.

Jag kan avslöja att vi har gjort flera bloopers och både jag och AnnaKarin har skrattat så vi nästan har glidit ner från de höga stolarna i poddstudion.

Det är så spännande med Hudvårdsdjungeln och jag hoppas att du kommer att lyssna du med! Jag känner att jag lär mig något nytt varje gång vi spelar in. Har du någon drömgäst du vill ska komma till studion? Hojta gärna!

Du hittar Hudvårdsdjungeln där poddar finns. Som till exempel på Spotify.

Linda Hallberg besöker Hudvårdsdjungeln. En bild på en tjej med tofs som ler in i kameran och har hörlurar och mikrofon framför sig. Hon har ett vitt linne.
Så här såg det ut när Linda Hallberg besökte oss i studion.