Inflyttningsfest med tema cirkus – clownnäsor, bubbel och skratt

Vem vill inte gå på rolig cirkus för vuxna? För ett tag sedan flyttade Lets Face It, skönhetsagenturen bakom märken som Real Tecnique, Eco Tools och Wet n Wild till nya lokaler tillsammans med systerbolaget Idun Minerals. Det firades med pompa och ståt under förra veckan. Temat var cirkus och det syntes bland annat i dekorationer, fotobås, popcornmaskin, trollkarl, lyckohjul, slushmaskin och sockervadd. Det var som en stor och stekhet fritidsgård för vuxna.

Jag var riktigt seg innan festen men ändå förväntansfull eftersom “alla” skulle dit. Jag mötte upp Veronica Henriksson som precis som mig är frilansjournalist för Daisy Beauty men också Damernas. Vi hade superkul! Stämningen var verkligen på topp och jag skrattade ordentligt. Jag hann dock inte prata med så många men så blir det ibland.

Idun Minerals är ett svenskägt kosmetikmärke med fokus på mineraler. Under 2017 breddade de sitt utbud av nyanser på basprodukter som foundation och puder till mångas glädje. Nästkommande kampanj ser också ut att bli inkluderande med fyra olika modeller. Den senaste produkten från Idun är en bryngelé som jag just nu håller på att testa.

Fotobås med cirkus Jag och Veronica hann smita in i fotobåset vid två omgångar. Det var så kul! Och de första bilderna blev så dåliga… 

Här ser ni några av mina favoriter i branschen. 

Jag älskar fester med tema! Egentligen gillar jag maskerader också. Att få spela lite apa. Så länge jag får tid på mig att planera och gärna känna in mig i en “roll”. Om två veckor är det dags för Daisy Beauty Award, en gala med prisutdelning till de bästa produkterna från 2017 utsedda av Sveriges främsta skönhetsbloggare. Jag satt i juryn för bästa hudvård. Spännande! Så här såg de ut 2017  då det var tema tivoli.

Bilderna är från kvällens mingelfotograf. Tyvärr har jag inte fått namnet.