Årets roligaste fest – Daisy Beauty Awards på City Conference Center

I onsdags begav jag mig mot City Conference Center på Drottninggatan för att få uppleva galan Daisy Beauty Awards. Jag hade en så pass rolig kväll att jag gick runt i ett lyckorus även dagen efter (ej spritrus!).

Några timmar innan galan begav jag mig till ghd´s huvudkontor för att bli stylad i håret av superduktiga Matthias. Jag blev jättenöjd och glad att jag slapp stressa med håret själv. Sen åkte jag hem för att fixa smink och kläder och efter det tillbaka in till stan för att möta upp ljuvliga Ida innan vi promenerade bort till City Conference Center.

Mitt hår stylades av ghd och med locktång från samma märke. På läpparna har jag flytande läppstift (oh well, svartvit bild) från Purminerals. Även foundation kommer från dem. Lösfransarna är smått fantastiska Blomning Lash från KISS. Klänningen är en skogsgrön långklänning från ASOS.

Galan var den första i sitt slag och under kvällen delades det ut priser till de som vunnit Daisy Beauty Awards – priset till de bästa produkterna släppta under 2016 i flera olika kategorier. Juryn består av redaktionen på Daisy Beauty samt Sveriges främsta skönhetsbloggare. Jag satt i juryn för årets aktiva hudvård. Längst ner i det här inlägget hittar du alla vinnarna och de nominerade.

Rachel Molin var härlig och rolig som konferencier. Hon inledde bland annat med att säga att “beauty är rätten att få uttrycka sig”. Det är så otroligt bra förklarat! Kicki Norman, chefredaktör för Daisy Beauty och ansvarig för galan sa att skönhet är ett specialintresse precis som sportfiske. Och visst är det så!

Galan var minst sagt påkostad och lokalerna i City Conference Center var magiska med vackra trappor och högt i tak. Förutom runt 400 gäster att mingla med bjöds det på buffémat, vin och roliga aktiviteter. Jag kombinerade vin med sockervadd och skuttade runt och kramades med mängder med vänner och bekanta. Vilken lycka!

Här är jag tillsammans med modeprofilen Johan Magnusson och frilansjournalisten Veronica Henriksson som jag hängde med större delen av kvällen. Vi hade så otroligt kul!

Ett stort tack till Sam och Kicki från Daisy Beauty tillsammans med sina medarbetare, sponsorer och alla härliga gäster!

Cetaphil bjöd på sockervadd, fotovägg, lyckohjul och mycket annat. Åhléns satsade också på ett stort lyckohjul, popcorn och ett bås där du kunde gå in och bli filmad när du kastade konfetti. Superkul! Det fanns även en spåtant på plats men det blev för lång kö till henne för att jag skulle ha ro att vänta. Det fanns så mycket annat roligt!

Fina lokaler och mycket folk i City Conference Center. 

Jag var en av de sista som lämnade galan och det med guldkonfetti i bh:n. Det borde väl tyda på en rolig kväll?

 

Det senaste numret av skönhetsmagasinet Daisy Beauty visades upp på galan tillsammans med den nya tidningen Daisy Beauty Professional – en tidning för branschfolk. Där hittar du en av mina artiklar. 

Nedan hittar du alla vinnare och de nominerade bidragen tillsammans med några av mina kommentarer.

Årets basmakeup

Vinnare: Dior Dreamskin Cushion foundation

Övriga finalister: Pürminerals Hydrafluid Water Serum Foundation, Kat von D Lock it Concealer, Urban Decay All Nighter Liquid Foundation, Laura Mercier Candle Glow Sheer Perfecting Powder.

Min kommentar: jag gillar flera av produkterna. Speciellt Pürminerals Hydrafluid Water Serum Foundation. Men jag saknar Bareskin Complete Coverage Serum Concealer från Bareminerals. Men den kanske lanserades året innan? 

Årets läpprodukt

Vinnare: Verso Lip serum
Övriga finalister: MAC Liptensity Lipstick, Urban Decay Vice Lipstick, Maybelline Vivid Matte Liquid, Giorgio Armani Lip Magnet.

Årets ögonfransprodukt

Vinnare: Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara
Övriga finalister: Marc Jacobs Velvet Noir Mascara, L’Oréal Paris Miss Hippie mascara, MAC Instacurl Lash Mascara, Idun Eir Curling Mascara.

Årets ögonbrynsprodukt

Vinnare: Benefit Ka-brow
Övriga finalister: Depend Triangular Eyebrow Pencil, The BrowGal Scissors, Anastasia Brow Definer, Brow by Mii Statement Brow Kit.

Min kommentar: vinnaren är fantastisk. Men jag är även ett stort fan av Depend Triangulär Eyebrow Pencil som du måste testa om du inte har gjort den. Den är ett grymt budgettips till brynen som ger samma resultat som flera av sina dyrare konkurrenter. Jag älskar även The BrowGal Scissor.

Årets nagelprodukt

Vinnare: Londontown Lakur Nail Polish
Övriga finalister: Depend Nail Stamping kit, Essie Gel Couture, LYX Cosmetics Lackryl nagellack, Smith & Cult Nailpolish.

Årets hårvård/hårstyling

Vinnare: Label.m Diamond Dust shampoo + balsam
Övriga finalister: Moroccan Oil Dry Shampoo, L’Oréal Paris Magic Retouch Instant Root Concealer Spray, Grazette of Sweden Wonder crush mask, Davines Blowdry Primer.

Min kommentar: jag har inte hunnit testa vinnaren! Gissa om jag blev nyfiken nu.

Årets budgetbästa

Vinnare: Nyx Full throttle lipstick
Övriga finalister: Lumene LÄHDE Hydration Rescue 24 Repleneshing Balm, Isadora Lip Desire Sculpting Lipstick, Max Factor Masterpiece Nude Palette, Yves Rocher Light Foundation Cushion.

Min kommentar: jag älskar både vinnaren (mycket från Nyx är VÄLDIGT bra) samt Max Factor Masterpiece Nude Palette som går att använda precis jämt.

Årets rengöring

Vinnare: Peter Thomas Roth 24K Pure Luxury Cleansing Butter
Övriga finalister: Foreo Luna Play, Filorga Scrub and Reoxyginating Exfoliating Mask, Elemis Biotec Skin energising cleanser, Apoliva Gel-to-oil rengöring.

Min kommentar: en supersvår grupp. Vinnaren är kanon. Men det är även till exempel rengöringen från Elemis. Och jag älskar Foreo Luna Play!

Årets damdoft

Vinnare: Hermès Eau de Rhubarbe Écarlate
Övriga finalister: Clean Reserve Skin, Dior Poison girl, Zadig & Voltaire This is her, Chanel No 5 L’Eau.

Årets herrdoft

Vinnare:  Burberry Mr Burberry
Finalister: Zlatan Ibrahimovic Supreme Edt, Ralph Lauren Polo Blue Eau de Parfum, Mont Blanc Legend Spirit, John Varvatos Artisan Blu.

Min kommentar: Den här vinnaren är fantastisk!

Årets ansiktsmask

Vinnare: Dr. Dennis Gross Hyaluronic Marine Hydrating Modeling Mask
Finalister: Gilda Hydra Performance Mask, Verso Deep Hydration Sheet Mask, The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask, Exuviance Deep Hydration Treatment.

Årets aktiva hudvård – Min jurygrupp 

Vinnare:  Bioeffect EGF serum
Finalister: Pixi Glow Peel Pads, Medik8 r-Retinoate Cream, Dermaceutic Tri Vita C30, Codage Micro-peeling mask.

Min kommentar: Jag gillade vinnaren skarpt. Men min favorit var Medik8 r-Retinoate Cream. Det var dock en väldigt svår grupp då produkterna var så otroligt bra. Dermaceutic Tri Vita C30 hade också varit en värdig vinnare.