Isabel Marant samarbetar med L’Oréal Paris

Isabel Marant – den parisiska designern med de vansinnigt snygga bohochica modekollektionerna släpper en makeupkollektion i samarbete med L’Oréal Paris.

Kollektionen beskrivs som on-the-go produkter för dagens chica självständiga kvinnor – den moderna cowgirln. Därav namnet Wanted! på kollektionen. Och vet du, det här är så galet snyggt att min puls gick upp när jag började klämma och kleta med produkterna.

Wanted! består av rätt få men väldigt fina produkter:

SMILE – Color Riche Matte läppstift i sju nyanser. Helt ljuvliga! Jag älskar de här stiften. De är lättapplicerade, lättviktiga och känns alltså inte på läpparna och sitter som berget. Dessutom kommer de i sju riktiga hit-nyanser. Däremot gillar jag inte doften. Men den försvinner snabbt. 149 kr.

Från vänster: Saint Germain Road, Belleville Rodeo, Pigalle Western, Bastille Whistle, Palais Royal Field, La Butte Marshall och Bastille Whistle (igen). Jag har tydligen fått två av samma läppstift och saknar ett. 

AMAZE – Gloss till läppar och kinder. Kommer i en ljusrosa nyans. Fräsch! Blir som en tint på. 149 kr.

SMOKE– Eyeshadow Duo med två olika nyanser. Av någon underlig anledning kommer den inte lanseras i Sverige.

WANTED – Mascara. En transparent mascara för bryn och fransar med en liten och smidig borste. Den definierar och ger styr på stråna. Glöm bara inte att du inte bara använda den på fransarna om du har tänkt använda den på brynen. Fransarna kräver mycket hygien för att du inte ska drabbas av ögoninfektion eller andra åkommor. Så välj bryn eller fransar eller köp 2. 129 kr.

SHINE – Skin Beautifier. En highlighter i en liten burk. Tyvärr har jag inte fått något pressprov på den. Så jag vet inte hur den känns eller hur den blir. 159 kr.

 

WANTED! har en riktigt snygg design i svarta förpackningar med vit stor text. Snyggt!

När jag var på gala i lördags så testade jag nyansen Palais Royal Field och blev fullständigt kär. Det här stiftet kommer jag nyttja flitigt! 

Under tiden jag smetar på mig ett läppstift drömmer jag om en väska från Isabel Marant. Och en draperad kort kjol (skulle inte komma i den men kan hänga den på väggen). Och stövlar med högtskaft! Och…