Isadora In Red – en romantisk vårkollektion

In Red är namnet på Isadoras vårkollektion i år. Den är fylld av inte helt otippat röda och rosa nyanser och riktigt fin. Klassisk, användbar och inte för spretig.

Face Sculptur, Isadoras “hjul” med olika nyanser till ansiktet finns med i en ny färguppsättning i kollektionen In Red – Peach Nougat. Den består av bronzer, highlighter och rouge. Highlightern är snäppet för mörk till mig men tror att den är riktigt fin på dig med mörkare hudton. Ca. 199 kr.

Blush Stick `n Brush som är ett krämrouge kommer också i en ny färg – Golden Rose. Jag tycker att den gav lite för skir färg till mig så jag adderade mer av Face Sculptur till makeupen jag har gjort här. Jag tror att Blsuh Stick ´n Brush är bäst till dig som är väldigt ljus eller bara vill ha ytterst lite färg. Ca. 139 kr.

Förutom de här produkterna innehåller In Red även tre nagellack i ljus champagne, persika och rött.

Ögonskuggspaletten Eye Sculptur Bar kommer i en ny färguppsättning för In Red – Peach Sculpt med superfina nyanser. Tre stycken matta och två skimrande. Väldigt användbara färger och perfekt för resa! Jag tycker också att de här skuggorna sitter riktigt bra. Ca. 159 kr.

Jag testar ögonskuggspaletten Eye Sculptur Bar från Isadoras vårkollektion In Red

Perfect Moisture Lipstick är också inkluderade i vårkollektionen. De har en lätt men krämig formula som sitter riktigt bra och som ger fin lyster. Locket har en magnetisk stängning, smidigt! Men jag vet inte om det påverkar kontokort i handväskan? Det återstår att se… Min favorit är härliga Tender Peach! Ca. 139 kr.

Tre av läppstiften i kollektionen In Red
Innerst i hjärtat ser du Tender Peach följt av High-Risk Red och Classic Red

Kollektionen In Red har också tre stycken nagellack. Men de har jag inte hunnit testa än.

Vad tror du om rött till våren? Något du är sugen på? Själv älskar jag både rött och persika så det här passar mig rätt bra.