Middag hos chefen och nyheter från IsaDora

IsaDora släpper fina nyheter till jul. I fredags provade jag flera av dem inför en middag hos min mans chef. Precis som vanligt hade jag bråttom, bråttom. Den här dagen hade jag sprungit runt på skönhetsmässan Acadermia, åkt hem för att ta ut hunden på promenad och fick sedan skynda mig att göra mig i ordning. Men det gick det med. Som småbarnsmamma har jag lärt mig att sminka mig betydligt snabbare än tidigare. Oftast med andan i halsen.

Årets julkollektion från IsaDora heter Holiday Divine och består av flytande läppstift med chromeeffekt, glitterliner, läppstift, nagellack och en ögonskuggspalett. I fredags testade jag ögonskuggspaletten som består av fem nyanser åt det lila hållet som är superfina. Jag kombinerade dem med läppstiftet Lip Desire i färgen Divine Red som jag blev väldigt förtjust i. Snygg kollektion IsaDora! Det här känns lyxigt till budgetpris.

Jag använde såklart fler produkter.

Basen bestod av Performance Wear Liquid Foundation från bareMinerals som jag har recenserat tidigare. Jag använde också en annan storfavorit från bareMinerals – Complete Coverage Serum Concealer som jag tycker fungerar som ett litet trollspö för dig som vill ha mer täckning. Jag har inte mycket finnar eller liknande problem. Men jag har mörka ringar under ögonen och min näsa blir snabbt som Rudolfs när det är kallt ute. Pudret är ett löspuder från Laura MercierLoose Setting Powder, även det en favorit. Det är lättviktigt och har väldigt fina partiklar.

När en använder foundation blir ansiktet rätt platt. Jag gav det mer definition med ett contouringpuder från Maybelline. Lär dig mer om contouring här. Som rouge använde jag en annan produkt från IsaDoraBlush & Glow Draping Wheel i färgkombon Coral Pink Pop. Det är ett bra budgetalternativ till dyrare rouge.

Jag testade för första gången min highlighter från Ofra. Everglow är magiskt snygg med tre nyanser. Jag blandade de två ljusaste och la på kindbenen, lite vid amorbågen och på näsan. GLOW! Jag blev riktigt kär i den här!

Ofra Har gjort mig förälskad! 

Brynen definierades av en ny penna från Max Factor. Även den har blivit en favorit. Brow Shaper är lagom torr, sitter bra, har en utmärkt storlek på udden och bra färgnyanser. Ett extra plus för att det även ingår en borste. Säga vad en vill om brynpomador men just nu är jag inne i en pennperiod. Love them! Max Factor har även släppt en brynskugga som också är riktigt bra.

Max Factor Brow Shaper är en ny brynpenna som är riktigt bra. Nagellacket jag bär här är även det från IsaDoras julkollektion.

På ögonen använde jag som sagt IsaDoras nya palett Divine Eyes. Jag la färgen längst bort till höger i globlinjen, i yttre ögonvrån och längs med nedre franskanten för att rama in. I mitten av ögonlocket la jag den andra skuggan från vänster. Det är pigmentrika skuggor som sitter bra. Jag har inte någon primer under.

Eyelinern är en i kakvariant från Make up Store. Den är lättapplicerad men du får jobba för att den ska bli riktigt svart.

Fransarna fixar jag hos Elisabeth Bexter.