Joico Blonde Life Brightening – hårprodukter för blondiner

Joico Blonde Life Brightening är en serie som ska ge glans åt blonda hår. Och vem vill inte ha ett friskt glansigt hår? Jag kan erkänna att mina pressprover har stått i skåpet rätt länge. Jag tycker att många produkter från blond hår kan plocka fram mina gråa strån som jag hellre vill kamouflera i det blonda.

Men jag blev positivt överraskad. Jag har testat Joico Blonde Life Brightening Schampoo och Conditioner. De lovar bland annat att ta bort gula missfärgningar, ge glans och vara skonsamma. Nu är schampot utan sulfater och jag har egentligen gärna med eftersom min hårbotten oftast mår bättre av dem (jo, även när jag har testat utan en väldigt lång period). Men förutom det utbrister jag ett glatt WOW!

Dag ett. Tvättade håret på kvällen och lät det lufttorka lite innan jag gick och la mig. Kammade igenom det på morgonen och drog iväg. Det här är alltså utan stylingprodukter, stylingverktyg eller ens fön. 

Dag 2. Håret är ännu helt ostylat och utan produkter och det är flera timmar sedan jag borstade det. Men det känns ändå mjukt med volym. 

Håret har fin glans, färgen framhävs och håret blir mjukt och följsamt utan att tyngas ner. Från platt och livlöst vinterhår till volym och fluff! Mer så som mitt hår beter sig på sommaren då det är rejält återfuktat. Första tvätten för någon vecka sedan kände jag bara att jag hade en bra hårdag utan att reflektera över att jag hade testat nya produkter. Men nu är jag såld och då har jag inte testat inpackningen i samma serie. Jag kommer nog klicka hem den snart.

För den som är van vid rejäla blåa silverschampon kanske det här blir för lite. Men för oss blondiner som vill ta bort lätta gula toner och framhäva beigea eller askiga nyanser är den perfekt.

Har du testat något från Joico? Har du någon produkt att rekommendera?