Julklappstips: färdiga presentförpackningar

Färdiga presentförpackningar är ett bra julklappstips till den skönhetsintresserade. Här hittar du några av mina favoriter.

Det är vanligt att presentförpackningar är värda betydligt mer än enskilda produkter då innehållet kostar mer om du köper produkterna var för sig. Så om du hittar ett paket med någon av dina favoriter passar väl en present till dig själv alldeles utmärkt.

Multimasking Purifying Hydrating Kit från Gilda Kosmetik – ansiktsmaskerna Deep Clean Clay Mask och Hydra Performance Mask passar den hudvårdsintresserade och fungerar på bland annat en blandhud som är den vanligaste hudtypen i Sverige. Från, 499 kr.

presentforpackning-multimasking-gilda-cosmetic

NAKED Illuminating Trio från Urban Decay – med tre fantastiskt vackra highlighters, en som går åt bronze, en kallare och en persikorosa. Det här är en av mina absoluta favoritprodukter och jag har redan blivit beroende av den. Den kanske inte är någon färdig presentförpackning men den är en superfin present till dig eller någon annan som vill lysa lite extra. Den är perfekt till säsongens alla fester. Glöm inte att applicera på nyckelbenen! Från, 385 kr.

presentforpackningar-urban-decay-naked-illuminated-trio-elinfagerberg-se

The Perfect Matte från Pür Cosmetiks – fyra full size av Velvet Matte Liquid Lipstick och en lip oil. Velvet Matte Liquid Lipstick är flytande läppstift som sitter bra, ger en vacker matt yta och torkar inte ut läpparna. Jag älskar dem! Resultatet blir lite som sammet. Trendigt och snyggt. Läppoljan kan du använda innan du applicerar läppstiften för att mjukgöra dem eller efteråt för att ge glans ovanpå färgen. Det här paketet passar den sminkintresserade som gillar trender. Eller till den som vill bygga ut sin sminknecessär. De här fyra färgerna blir nämligen rätt komplett. Från, 445 kr.

presentforpackningar-pur-the-perfect-matte

Christmas in New York – The Chocolate Shop från Too Faced – en fantastiskt fin presentförpackning gjord som en chokladbutik. Den innehåller en av mina favoritmascaror i minförpackning, Better Than Sex, ögonskuggsprimern Shadow Insurande Eye Primer och det flytande läppstiftet Melted Chocolate Lipstick. I “golvet på butiken” finns det n palett med 21 ögonskuggor, en highlighter, ett rouge och en bronzer. Vilken dröm! Från, 550 kr.

presentforpackningar-too-faced-christmas-in-new-york presentforpackning-too-faced-primer presentforpackningar-too-faced-the-chocolate-shop

Under Cover Correct & Contour från Viva la Diva – en palett med neutraliserande concealers, foundation, highlighter och contour cream i krämform. Det här är ingen presentförpackning men ett sött kit som ändå passar som julklapp till den skönhetsintresserade. Från, 169 kr.

presentforpackningar-viva-la-diva-under-cover

The Delicate Palette från Sephora – en söt ögonskuggspalett med nio ögonskuggor och beskrivningar på hur du kan applicera dem. Färgerna har ett bra spektra mellan varmt/kallt och matt/skimrande. Förpackningen i form av en triangel känns lite lyxigt och kul. Från, 125 kr.

sephora-the-delicate-palette presentforpackningar-sephora-the-delicate-palette-triangel

Up all night från Marc Jacobs – en fin necessär med fem miniläppstift av Le Marc Lip Crème. Necessären går även utmärkt att använda som clutch till nyårsfesten. Läppstiften är högpigmenterade med en väldigt fin finish. Deras lilla storlek är perfekt att ta med sig till fest eller för dig som vill prova på flera färger till ett bättre pris. Från, 400 kr.

presentforpackningar-marc-jacobs

Mascara Trifecta från Pür Cosmetics – tre mascaror med olika egenskaper. Fully Charged är en av mina stora favoriter och sägs lyfta, separera och definiera. Jag tycker att den ger både längd och volym. Big Look ger längd och innehåller bland annat arganolja. Tripel Threat ska ge längd, volym och böj. Den här presenten passar till de flesta. Från, 275 kr.

presentforpackningar-pur-mascara-trifecta

Holiday 2-pack från eos – två läppbalsam i smakerna Vanilla Bean med mumsig vanilj och Winter Berry med smak av bär från järnek. eos är några av mina absoluta favoriter till läpparna. Jag använder deras läppbalsam dagligen. Det här kitet passar de flesta. Även yngre tjejer. Från, 139 kr.

presentforpackningar-eos-holiday-pack eos-holiday-pack-vanilla-bean-winter-berry

Vilka presentförpackningar önskar du dig i julklapp? För visst kan man väl få önska sig flera..