Kicks Festival Collection – kul makeup till budgetpris

Kicks har lanserat sin limiterade sommarkollektion Festival Collection. Jag har testat nyheterna.

Festival Collection består av en ögonskuggspalett, en highligher, ett ark med bling bling och tre borstar. Alla med en fin förpackning som ska ha inspirerats av sommarens festivaler och kristaller. Jag tänker på enhörningar och vatten. Förpackningen är väldigt lätt och smidig att ta med sig på resa (eller festival). Den ger ingen lyxig tyngd. Samtidigt så är det heller inte målgruppen.

Kicks Festival Collection
Kicks Festival Collection är en limiterad kollektion som är väl värd att spana in. Det ingår en till borste som inte vill vara med på fotograferingen.

Festival Collection Eyeshadow Palette är en palett med tio skuggor och har en bra blandning av varma och kalla färger med olika formulas av matta och skimriga skuggor. Jag tycker att det här är ett riktigt bra budgetalternativ. Paletten har ett bra färgval och skuggorna är användarvänliga. Jag tycker att de fäller lite när du arbetar med dem. Det gäller att ta lite i taget. Men de sitter bra och förpackningen är väldigt fin. 179 kr.

Kicks Festival Eyeshadow Palette
Flera riktigt fina nyanser.

Festival Collection Highlighter har en mjukt skimmer utan glitterpartiklar och kommer i en universalnyans. Och jag tror faktiskt att den passar de flesta. Den är väldigt dryg då less i more. Den ger nämligen rätt mycket resultat. Men blir superfin! 149 kr.

Kicks Festival Highlighter

Festival Collection Face Jewellery är ett ark med självhäftande bling-bling som har blivit alltmer populärt de senaste åren. Jag tycker att det är superfint till fest eller festival! Eller för en extra tjusig runda på stan. Även för en halvsliten småbarnsmorsa. Den innehåller rätt många stenar. Du kan använda dem och skapa mindre dekorationer också. Du behöver ju inte använda alla på en gång. 69 kr.

Kicks Festival Jewellery
Dekorera ansiktet på smidigt vis med självhäftande stenar.

Borstarna är också bra men inget som jag tycker utmärker sig.