Kurser i hudvård och renovering pågår

Genom åren har jag hållit i flera olika kurser i hudvård och makeup. Det har varit teoretiska och praktiska kurser, utbildningar och föreläsningar med både grundläggande kunskap och riktigt nörderi. Det är ju så roligt att stå och babbla, lära ut, sprida sin passion och se människor utvecklas. Under den här veckan målar jag om hemma och det är kaos i hela lägenheten med möbler och prylar precis överallt.

När jag rensade ut och flyttade saker hittade jag en stor mapp bredvid garderoben – mitt utbildningsmaterial från en kurs i hudvård jag höll för The Body Shop redan 2004. Nostalgi! Jag var bara 23, skrev allt utbildningsmaterial själv och hade en grund- och en fortsättningskurs i hudvård och produktkunskap för de butiksanställda och några från huvudkontoret. Det var jättekul! Varje morgon började med en kopp te och vilda diskussioner om skönhet och välgörenhet med den dåvarande VD:n Britt-Marie Börjesson. Vi hade samma vision – att skönhet är magi och att vi kan göra världen lite bättre.

Jag blev så glad när jag hittade den där mappen. Den påminner mig om någonting annat. Alla kurser och föreläsningar för butiker, makeupartister, salonger, spaanläggningar och kontor är superkul. Men ett av det roligaste är att få sprida mina kunskaper här. Det är ju bloggen som är mitt forum! Är det något du känner att du vill lära dig mer om? Något du vill att jag tar upp? Maila mig på elinfagerberg@live.se.

ommalning-pagar

På tal om kurser i hudvård och makeup. Jag hade behövt en kurs i att måla om effektivt utan att stöka ner..