La Roche Posay Toleriane Teint Ultra-Workable Fluid Corrective Foundation

La Roche Posay har överraskat mig med en ny favorit – Ultra-Workable Fluid Corrective Foundation . Det här är ingen ny produkt, men enligt mig en väldigt bra foundation.

Jag kan erkänna att jag hade väldigt låga förväntningar om den här och därför la den på hyllan alltför länge innan jag testade den. Men jag blev verkligen överraskad. Det är en flytande foundation med krämig formula som kommer i en liten smidig tub. La Roche Posay Fluid Corrective Foundation har en riktigt bra täckning, sitter bra, ger fin lyster och har en väldigt bra färgmatchning för mig (nr.11). Den beskrivs som lätt men jag tror att utgår du från att det ska vara en foundation med lätt täckning kommer du bli besviken. Jag tycker att den ger en mediumtäckning och att den går att bygga upp till nästan full. Jag kombinerar den med en gnutta puder i t-zonen och använder den både till vardag och fest.

Jag har hört om andra som tycker att den framhäver porer. Jag uppfattar inte alls det på mig. Men det beror förmodligen på vilken hudtyp en har. Jag utgår från min känsliga blandhy som inte har något direkt problem med porer.

Däremot tycker jag att La Roche Posay hade kunnat ta fram betydligt fler än fyra nyanser!

Som ni ser på bilden är min foundation nästan slut. Men jag kommer definitivt köpa en ny.

Från 169 kr/30 ml.

Den här foundation har en bra täckning, sitter bra och känns bra på huden. Tillsammans med en smidig och hygienisk förpackning till ett bra pris är det en toppenprodukt!
Komfort
Täckning
Reseultat
Förpackning
Pris
Färgutbud
4.5