Min Liu skapar kollektion för MAC

Den kinabaserade modedesignern Min Liu står bakom märket Ms Min och har gjort ett väldigt vackert samarbete med MAC Cosmetiks. Och oj vad jag gillar det här!

Min Liu för MAC

När hon designar kläder inspireras hon av kultur, historia och konst. Det syns även på smink-kollektionen Min Liu för MAC. Hon kombinerar djup rosa med rött och metaller och det här är konst. Hennes kinesiska ursprung lyser igenom och produkterna andas både kinesisk tradition och det nya moderna Kina. Det är en liten kollektion med två läppstift, två läppglans, två duoskuggor, en colour base, borstar, en makeup bag och världens vackraste puder med vågor av rött, rosa och en pärlemoladdad greige nyans. Jag älskar den. Den ser ut som böljande tyger och jag tänker inte peta i min. Den är för vacker!

Min Liu för MAC

Jag vill promenera runt bland körsbärsblom med en röd sjal, rött läppstift och röd ögonskugga. Kanske ser ni en knäpp figur skutta runt i Kungsträdgården om några veckor… Jag gillade ju även Make up Stores visning med röda nyanser och inspiration från Asien.

Min Liu för MAC släpps den 23 mars på Maccosmetics.se och den 8 april i PRO Store.