Min midsommarhelg

Glad midsommar så här i efterhand! Jag hoppas att du har haft en fin helg. Jag har varit nere hos föräldrar och syster med familj i Växjö där jag är uppväxt.

Midsommarafton firade jag hos min syster. Vi hade en traditionell midsommar med midsommarbuffé, dans runt midsommarstången, jordgubbstårta, skogspromenader (över 1 mil!) och allmänt häng. Precis så som jag vill att det ska vara. Supermysigt! Småland är så otroligt vackert.

Jag gjorde två glutenfria tårtor. En marängtårta med chokladtryffel och hallongrädde med jordgubbar och blåbär och en mazarintårta med hallon och jordgubbar. Mums! 

Dagen efter tog vi det lugnt tillsammans med mina föräldrar och bara mös. På kvällen åkte vi hem till min vän Cissi, åt massor av god mat, pratade om allt det vi annars inte hinner prata om och lät barnen leka sig trötta och lite till.

Cissi

Jag i skjortklänning från KappAhl (med kofta från Filippa K i knäet), örhängen från Topshop (inköpta i Bath) och RayBan på näsan. Håret är stylat dagen innan med en plattborste från Babyliss. 

Busungar i pyjamas.

Det var verkligen en lyckad midsommarhelg. Det bästa av allt var att det midsommartrafiken till trots hände ovanligt få olyckor. Vi tog det lugnt både på vägen upp och ner. Vi hamnade i några riktigt långdragna köer, men ingen var orsakad av någon olycka. Skönt!

Nu har jag bara två veckor kvar innan jag stämplar ut för semester. Som egen kommer jag förmodligen behöva jobba lite under semestern och självklart kommer jag blogga, men fokus blir på familj och ledighet. Det ska bli så skönt!