Min sköna semester

Jag njuter för fullt av min semester trots en viss besvikelse över bristen på värme. Det har blivit alltför lite bad än så länge trots att det är ett av det bästa jag vet. Men jag har bland annat åkt båt hos min syster i Växjö, haft picknick, hoppat studsmatta, fått nya vänner, besökt Kopanoik, Bacina och Nis i Serbien och ätit lite för mycket glass.

Nu har jag mindre än två veckor kvar på min semester och den tiden kommer jag förmodligen spendera i Stockholm med närområden. Min man är “ledig” samtidigt som mig (om en nu räknar att jobba varje kväll utom en under 2,5 vecka som semester…). Vi har bland annat tänkt gå på Barnens allsång på Skansen, njuta av Prideparaden på lördag och gå långa hundpromenader i skogen. Vår lilla dotter verkar än så länge tycka att det mesta är kul, så länge vi inte står still för länge.

Jag hoppas att du njuter av din sommar lika mycket som jag gör!