Naglar till nyår – blått är flott!

Vad ska du ha för naglar till nyår? Själv besökte jag Frida Selkirk, Sveriges förmodligen främsta nagelstylist, igår och fick mina fixade. Frida är hon som fixar naglarna under fashion week, Elle-galan, spännande events och Sveriges kändiselit. 

Hon driver tre salonger. Två på NK i Göteborg och Stockholm och en på Mäster Samuelsgatan som är mer gömd två trappor upp och känns härligt lyxig. Det var första gången jag var där och wow vad snygg den var! Jag ville ta med mig några möbler hem… 

Undra om hon skulle märka om jag tog med mig en fåtölj under armen…
Här fick jag sitta och bli ompysslad

Jag älskar att få naglarna fixade. Jag tycker om att måla dem själv också men jag är rätt lat och har alldeles för dåligt tålamod för att sitta och pilla för länge. Jag stryker på och sen får det bli bra. Jag lät Frida få nästan fria händer. Jag litar helt på henne. Men jag ville inte ha något som kändes för juligt. 

Valet föll på ett gellack i midnattsblått med fint skimmer i. Eftersom jag inte kommer hinna tillbaka till salongen på ett tag gjorde Frida en trekant vid nagelroten så att utväxten inte ska bli ful. Smart! 

“One for the team”
Härligt midnattsblå naglar
Jag valde blåskimrande naglar till nyår

Jag är väldigt förtjust i resultatet. Jag tycker att det känns som en blandning av disco-diva från 70-talet och rock-diva från 80-talet. En komisk grej är att min kappa är i nästan samma nyans som naglarna och just nu även mina mjukisbyxor. Blått är flott! 

Vad vill du ha för naglar till nyår? Färg, glitter eller neutrala? Brukar du fixa dina själv eller tycker du mer om att gå till en salong? 

Här hittar du en betydligt somrigare look som Frida har gjort på mig. Och här kan du se vad nagelstylisten Maja gjorde innan hon flyttade till Norrköping.