Neons by OPI och Always Bare For You

Oh Neons by OPI! Jag älskar neonlack. Speciellt på sommaren. Här ser du ett gäng av OPIs lack från sommarkollektionen Neons by OPI och vårkollektionen Always Bare For You.

Always Bare For You är en serie med skira och lätta lack. Typiska för sommarens bröllop färgmässigt eftersom det är sällan naglarna är så mycket i fokus som på bröllop då ringarna fotas mycket och blickarna dras till dina händer. Det är också bilder som du kanske vill ska vara tidlösa. De är också utmärkta färger till dig som ska vara iväg en längre tid i sommar och inte har möjlighet/orkar att lacka om så ofta. Utväxt och avflagnat lack syns nämligen betydligt mindre på mjuka nyanser än starkare kulörer.

Always bare for you och neons by opi
En mix av de två kollektionerna Neons by OPI och Always bare for you.

Men Neons by OPI är mer min melodi. Den här kollektionen får mitt hjärta att ticka snabbare. Jag fullkomligt ÄLSKAR de här kulörerna. Inspirationen kommer från elektronisk dansmusik och kollektionen innehåller sex nyanser. Varav de snyggaste enligt mig är Orange You a Rockstar – en korallrosa åt orange som är helt ljuvlig. Dance Party Teal Down – en tealnyans åt bermudagrönt som också är fantastisk. Men ärligt talat är hela den här kollektionen superfin!

Orange you a rockstar från opp
Orange You a Rockstar från Neons by OPI gör mig glad varje gång jag tittar på naglarna. Den här färgen är otroligt fin!

Priserna för alla lack ligger på 174 kr för vanliga lack och för Infinity Shine får du pröjsa 222 kr.

Vad föredrar du för nyanser på sommaren? Kör du samma färger året om eller är du säsongsbetonad? Jag älskar neonfärger på sommaren. Lika förutsägbart som att jag vet att jag om några veckor kommer spana mer åt juveltoner som smaragdgrönt och vinrött. Men visst kan du använda vilka färger du än vill oavsett säsong. Så länge du känner dig bekväm i nyansen och går efter ditt eget uttryck och känsla istället för trend.

Här hittar du vårkollektionen från Essie. Tycker du att Essie eller OPI har lyckats bäst med sin senaste kollektion?