Nya Click Stick från By Terry

Igår var jag på event inför lanseringen av Rouge-Expert Click Stick från By Terry. Vi var runt 10 bloggare på plats som spanade på nyheterna, testade läppstift och mumsade snittar. Mysigt!

By Terry Click Stick event snittar elinfagerberg.se By Terry Click Stick alla nyanser

Rouge-Expert Click Stick

Click Stick är ett nytt läppstift som man klickar upp istället för att snurra. Det ska bland annat göra att formen bevaras på stiftet och du slipper risken att stiftet kletar av sig i handväskan. Formulan är krämig, högpigmenterad och matt. Men trots det inte för tjock.

Jag gillar formen på läppstiftet som ser ut som en droppe. Det är lätt att komma åt överallt. Det kommer finnas 25 nyanser men jag saknar ett riktigt laxrosa. Annars känns det komplett och bra med klassiska färger. Inget för dig som vill gå helt crazy. Men för dig som vill ha något som alltid funkar.

Click Stick kommer i butik i augusti och kommer kosta 300 kr.

Jag testar click stick elinfagerberg.se By Terry click stick By Terry Click Stick

By Terry Organic Chic

Jag fick även nosa lite på höstens nya ögonskuggspaletter – Organic Chic. Inspirationen är tagen från naturen och resultatet blev två snygga paletter med sex nyanser vardera. De har mineralpigment och ska fungera även för den mest känsliga huden. Paletten Forest Desire har jordnära nyanser som mossgrönt och taupe. Gem Experience är inspirerad av ädelstenar och har bland annat lila toner.

Organic Chic kommer också att lanseras i augusti men till skillnad från Click Stick säljs de i begränsad upplaga. Rek. pris ligger på 460 kr.

By Terry Organic Chic elinfagerberg.se