Nya ögonpennor från Linda Hallberg

Är det något jag har mycket av så är det ögonpennor. Jag föredrar dem pigmentrika och lite fetare. Så de glider på bra men inte smetas ut. I den kategorin hittar du Linda Hallbergs ögonpennor. Och nu kommer det ett kit med nya färger.

Eller ögonpennor är egentligen fel ord då Linda Hallberg vill att vi inte sätter några gränser på smink utan är öppna för att använda dem multifunktionellt. Det är jag helt med och håller med om. Så länge produkterna är oftalmologiskt testade och de är de här pennorna. Jag har testat dem på ögon och läppar och tycker att de känns super.

Det du bör tänka på med multiprodukter för både ögon och läppar är att munnen kan ha bakterier som du inte bör få in i ögonens känsliga slemhinna. Därför bör du alltid vässa pennor du använt på läpparna innan du lägger dem vid ögonen. Ingen fara på ögonlocket, men längs med franskanten är desto mer risky.

Så, vad hittar vi i det nya kitet? Fem nya färger.

  • Altair Flash – Metallorange som går åt rost.
  • Delighted Mood – En djupare rosa, som en lite bärigare cerise.
  • Caph Flash – Metalllic kall brun
  • Vega Flash – Olivgrön med guldskimmer.
  • Guilty Mood – Matt teal, tänk mörk mustig blågrön.
swatches linda hallberg ögonpennor

Jag gillar dem alla. Den kalla bruna är vansinnigt snygg och användarbar! Den orange tippen gick av första gången jag använde den. Men annars verkar den ha samma bra kvalité som övriga. Men jag tycker att de med skimmer i är lite mjukare och krämigare än de matta och ger ett jämnare pigment.

Här har jag använt Cape Flash som ögonskugga, Guilty Mood som ögonpenna och både Delighted Mood och Altair Flash på läpparna.

Om du har en mörkare hudtyp “måste” du nästan köpa kitet för att ha den orange. Den är SÅ FIN! Och ännu finare på en mörkare hud än på min. Men smaken är ju som vanligt delad.

Fusion Kit kostar 499 kr för fem pennor.

Här kan du läsa mer om Linda Hallbergs läppstift Fantastick i de senaste nyanserna.

Brukar du använda ögonpennor? Använder du andra färger än svart och brun?