OBH Nordica lanserar nya trimmers för män – vi testar

OBH Nordica har lanserat en ny serie rakapparater och trimmers för män – Attraxion. Serien innehåller sju nya produkter vars design ska vara inspirerade av verktyg för salongsbruk. Min man Ian har testat Attraxion Force Control.

OBH Nordica Attraxion Force Control

En hår- och skäggklippare som beskrivs med extra skarpa titanumbelagda skärblad och en justerbart med 0,5mm precision. Det uppladdningsbara Li-jon batteriet funkar i upp till 60 min. Force Control har en LED-display som visar återstående användningstid och batterinivå bland annat. Det ingår 6 kammar för att kunna göra 35 olika längdinställningar mellan 0,5-30 mm. Bladskydd, laddningsstation och rengöringsborste ingår.

Före: med långt skägg och inte alls nöjd över att behöva ägna lördagkvällen åt att trimma det..

Det verkar lovande! 

Nöjd kille! 

Vad vi tycker

Det här är en snygg hår- och skäggklippare som är effektiv och ligger bra i handen. Stort plus för att en kan använda den på både skägg och hår. Det enda negativa är att den skvätter mycket strån runt omkring och att det inte ingår någon form av etui till kammarna. Annars är det en bra trimmer till ett bra pris.

Pris: från 599 kr.

OBH Nordica Attracion Force Control OBH Nordica Attraxion Force Control. 

Vår lilla Maggie ville hela tiden ha uppmärksamhet under tiden vi fotade så hon fick vara med på slutet. 

Kombinera gärna med en skäggolja efteråt.

OBH Nordica

OBH Nordica är från början två företag. Danska OBH och svenska Nordica. Det slogs samman 2002 och arbetar med hushållsprodukter. De omsätter 900 miljoner kronor i Norden varav 420 miljoner kr i Sverige. Sedan 2015 ingår företaget i Groupe SEB som är ett världsledande företag inom hushållsproduktsbranschen och finns i hela 150 länder.