Påfyllning av Botox

För några veckor sedan var det dags för mig att fylla på med botox i pannan och under armhålorna igen. Så här tycker jag om resultatet. Och nej, du slipper bilder på sprutor.

Jag begav mig till New Clinic som drivs av Anna och Helen – två ess när det kommer till injektioner. Jag var tidig till min behandling och när jag sitter och väntar hamnar jag i ett långt samtal med en annan tjej som också skulle in på behandling. Det var så trevligt! Vi är på tok för dåliga på spontana samtal i Sverige. Vi behöver mer sånt.

Väl inne i behandlingsrummet tog Anna hand om mig. Precis som i höstas så delade hon upp behandlingen i två omgångar för att inte riskera att det blir på tok för mycket. Det passar mig väldigt bra, jag vill inte se ut som en stel Barbie. Sticken gjorde lite ondare än sist, säkert för att jag vid tillfället hade den där veckan i månaden, då gör allting nämligen lite ondare. Men det gick otroligt fort! Det tar några veckor innan det slutgiltiga resultatet syns efter behandlingen. Därför väntade vi tre veckor innan jag kom tillbaka för en andra dos.

Så här såg det ut direkt efter behandlingen. Inte direkt någon fara att gå direkt till ett möte efteråt.

Så hur tycker jag att det känns nu och sen i höstas? Jag är så sjukt nöjd! I pannan ser det väldigt naturligt ut och jag ser betydligt mer utsövd ut än vad jag känner mig. Det är precis så som jag vill ha det. Under armarna har det blivit så bra att jag de flesta dagar hoppar deo och använder kläder jag pga svettrisk inte använd på flera år. Det låter kanske töntigt, men för mig har det betytt mycket att slippa tänka på om jag kommer svettas eller inte. Resultatet höll i sig i flera månader.

Vill du veta mer om hur behandlingen går till? Jag har skrivit mer om det här.