Pür Cosmetics nyheter i vackra höstfärger

För några veckor sedan presenterade Pür Cosmetiks sina lanseringar för höst och jul. Några av dem har redan lanserats.

Bland nyheterna syns bland annat en ögonskuggspalett, brynpomada, eyeliner, concealer och en ny concealerborste.

Ögonskuggspaletten Pür Soirée Diares är magiskt snygg med åtta matta och fyra skimrande nyanser i väldigt användarvänliga nyanser. Paletten är anpassad för att kunna användas till både vardag och fest och jag har redan hunnit använda den en hel del. Sugen på att se alla nyanserna? Emma har swatchat dem.

Pür Soirée Diares – Tvåan i mitten från vänster är min favorit! Vilka nyanser gillar du? 

En annan nyhet är Sculpt A Brow – Cream to Powder. En ögonskuggspomada som har pomadan i ena änden och en pensel i den andra. Den blir mer pudrig än krämig på brynen. Jag är förtjust i formulan som torkar snabbt och håller färg och form på plats. Däremot gillar jag inte borsten som jag tycker är för bred. Jag kombinerar produkten med en annan pensel istället.

Sculpt A Brow – Cream to Powder ger färg och form till dina bryn.

Concealern Shake & Bake är till för området under ögonen och är förmodligen ett resultat av de senaste årens concealertrend – baking, då du “bakar” in produkten i huden för att få resultatet att hålla en hel dag (och natt!). Shake & Bake har en puderformula som du baddar på huden under ögonen. Den  förvandlas då till att bli mer krämig. För mig ger den för lite täckning och jag föredrar flytande alternativ.

Pür lanserar också eyeliner i flytande form och penna, mascara, en concealerpensel som ser likadan ut som Skin Perfecting Foundation Brush fast i litet format. Skin Perfecting Foundation Brush utvecklas också till att bli mer hållbar. Den har ju haft en tendens att gå av tidigare.

 

Det släpps två nyheter till jul. Kitet Quick Pro Eyes med dubbeländande ögonpennor är en av nyheterna. Den ena sidan har ögonskugga och den andra eyeliner. Lådan innehåller fyra färger.

Quick Pro Lips kommer i två olika uppsättningar, en ljus och en mörk. Den mörka har läppennan Siren, läppstiftet Forbidden och det ljusa glanset Bitten. Stiftet har en spegel och glanset både spegel och lampa. Jag testade pennan och stiftet igår. Jag fick jobba lite för att få stiftet jämnt. Men sen satt det väldigt bra och färgen är ju helt makalöst snygg. Jag älskar dem!

På bilden ovan har jag använt nämnda Quick Pro Lips från julkollektionen. Ögonskuggor från ögonskuggspaletten Pür Soirée Diares, Sculpt A Brow på brynen, nya ögonpennan samt Bare it All Foundation som kom ut för ett tag sedan. Rouget är från YSL och Shadingskuggan från NYX.

Så fort jag hittar pressreleasen så uppdaterar jag med priser.