Effektiv rengöring från Peter Thomas Roth

Jag tycker att det är svårt att hitta en riktigt effektiv rengöring för ansiktet. Jag föredrar de som tar både ansikte och ögon utan krångel och utan att det svider i ögonen. Jag gillar när det går snabbt och smidigt. Men jag tror att jag har hittat den ultimata rengöringen, jag är iallafall snudd på nära.

Jag har bara testat 24k Gold Pure Luxury Cleansing Butter från Peter Thomas Roth (PTR) i några dagar men jag är redan kär. För flera år sedan arbetade jag som utbildningsansvarig för PTR i Sverige, men sedan dess har jag inte testat många av deras produkter. Därför är det extra roligt att bli positivt överraskad.

Pure Luxury Cleansing Butter innehåller guldstoft och har en ljuvligt guldskimrande färg. Guldet ska verka anti-inflammatoriskt och lugna huden. Det finns dock lite olika åsikter om guldets verkan på huden. Andra ingredienser är kamomillsmör, gurkmeja och honung. Konsistensen är som ett smör som förvandlas till olja när det kommer i kontakt med vatten. När jag använder rengöringsbalmet försvinner precis all makeup. Jag får inga pandoögon och jag behöver inte gnugga. Makeupen bara smälter bort från huden. Fantastiskt! Efteråt känner jag mig både ren och återfuktad. Jag tycker att det är ett stort plus att PTR bjuder på en konjaksvamp som medföljer rengöringen. Men jag behöver inte använda den. Jag blir ren ändå.

rengoring-med-guld-peter-thomas-roth-elinfagerberg-se

Ok, det här var kanske extremt lyxigt och lite onödigt? Guldstoft och mjuk härlig doft kan inte kallas annat. Men jag älskar det. Det är lite som att komma till hudvårdshimlen. 24k Gold Pure Luxury Cleansing Butter är en effektiv rengöring som känns snäll mot huden och skänker guldstoft både till huden och hjärtat.

Priset? Håll i dig! Från, 579 kr. Inget du köper för att bara rengöra lite. Men om du som jag älskar hudvård och är ute efter en dryg och effektiv rengöring tycker jag absolut att du ska spana in den här.

Det negativa? Jag är inte helt förtjust i burken. Innehållet blir snabbare ohygieniskt än med andra förpackningar och den är rätt stor och otymplig. Men det positiva överväger.