Glitterlack, rosa nagellack och lack i mustiga toner

Vad ska du ha för nagellack ikväll? Här hittar du några av mina favoriter bland glittriga, mustiga och rosa nagellack.

Jag gillar att kombinera mitt nagellack med färgerna i min outfit. Jag tycker att nagellacket är en accessoar som kan bli pricken över i. Men jag tycker inte om att ha samma färg på lacket som resten av min klädsel. Det ska snarare komplettera. Rosa nagellack är en favorit jag aldrig tröttnar på. Från chockrosa till lackrosa och puderrosa. De mustiga tonerna är typiska för höst och vinter och de känns classy utan att bli tråkiga. Speciellt gröna 490 från Nouba.

Glitterlack

Det kan aldrig bli fel med glitter till nyår! Antingen väljer du lätt skimmer som får stå för sig själv eller kompletteras med ett färgat lack. Eller varför inte ett mettalic-lack som alltid är snyggt eller ett lack med stora glitterflagor som är supersnyggt och effektfullt men dock är svårare att få bort. Flera nagellacksmärken säljer baslack som är anpassade för glitter som du sedan lätt kan dra bort. Annars får du köra klassikern med removerindränkt bomull på varje nagel med folie ovanpå i tio minuter när du ska ta bort det. Väljer du ett lack med enbart skimmer brukar det inte bli något problem att ta bort det.

opi-depend-essie-deborah-lippmann-nagellack Från vänster: Champagne for Breakfast från OPI, Holiday Spirit från Depend 7Day, Sunrise…Bedtime! från OPI, Getting Groovy från Essie, Va Va Voom från Deborah Lippmann och Gingerbread Disaster från Depend 7day (suddig men snygg!). 

deborah-lippmann-va-va-voom Testa att lägga Va Va Voom från Deborah Lippmann ovanpå ett svart lack för en dramatisk effekt och ett färgglatt för en mer lekfull look. Eller varför inte över ett täckande metalliclack? 

Nagellack i mustiga toner

Nagellack som fungerar lika bra på festen som på jobbet på måndag morgon. Mustiga toner blir classy och kvinnliga. Våga välj de nyanser du kanske inte hade vågat dig på om de hade varit mer klara, som ett turkost eller grönt. Den dova tonen är smickrande för huden och är lättare att kombinera till kläder än klara nyanser.

nouba-490-opi-rich-brazilian-essie-satin-sisterFrån vänster: 490 från Nouba, Rich & Brazilian från OPI, Ready to Boa från Essie, Satin Sister från Essie och Got The Mean Reds från OPI. 

Rosa nagellack

Konkurrenten till de klassiska röda lacken (som dock alltid funkar!) är det rosa. Ett rosa nagellack kan bli både flickigt eller kvinnligt beroende på hur du kombinerar det. Så här års föredrar jag de starka poppiga framför de ljusa. Men vackra Oh Behave! från Essie har en mjuk ton av gammeldags rosa med skimmer i som du inte vill missa. Om du vill göra nail art är svart en supersnygg kombination till rosa. Eller varför inte köra ett rosa nagellack med ett glittrigt dito?

rosa-nagellack-fran-essie-opi-och-makiashFrån vänster: Oh Behave! från Essie, Apartment for Two från OPI och nr. 301 från Makiash.