Superdrug i Sverige – och middag på Operakällaren

Har du handlat på Superdrug någon gång? Om inte känner du säkert ändå igen dem om du har besökt England. De har nämligen över 800 butiker i England, Wales, Nordirland, Irland och Skottland. 800…

Men de är även rätt stora på nätet och sedan några månader tillbaka skeppar de ordrar till Sverige. Det är än så länge bara UK, Irland, Sverige, Danmark och Finland som de skeppar till. Kul! Det är ju ändå lite roligt att vi får komma före Norge. 🙂 För att uppmärksamma detta flög de in flera nyckelpersoner ur sitt brittiska team till Stockholm förra veckan för en storslagen middag på Operakällaren.

Jag var en av de inbjudna och njöt av både sällskap och mat. Det var första gången jag åt på Operakällaren och jag blev verkligen positivt överraskad. Supergott! Fem välkomponerade rätter med väl utvalda viner till.

Middag med Superdrug Jag fick ta med mig en bordsdekoration hem! Jag kände mig som en Oscarsvinnare! 

Någon vecka innan eventet testade jag att klicka hem produkter från Superdrug. Frakten gick loss på runt 100 kr vilket är rätt dyrt om du jämför med exempelvis Asos. Men produkterna levererades smärtfritt och smidigt efter bara några dagar. Jag beställde produkter från Revolution, I <3 Revolution och Revolution PRO eftersom jag ville testa dem och de inte finns i Sverige. Superdrug har också ett eget märke som heter just Superdrug. Annars har de knutit till sig en mängd märken. Allt från Barry M till Rimmel, Nip + Fab till Zoella och Versace. En ganska bred blandning alltså.

Beställning från Superdrug I heart Revolution Multi Liner  är perfekt för resa! Den till vänster har fyra ögonpennor och den till höger tre ögonpennor och en läppenna. Läppennan är sådär men ögonpennorna funkar finfint. Men jo, de är en kopia av dyrare märken som så mycket annat. Men jag blundar lite för det. 

I Heart Revolution Mint Chocolate Mini är en ögonskuggspalett i litet format som även den är super för resa. Men jag hade önskat en mörkbrun nyans i den. Två mörka tonerna som är nu är rätt lika, en varm och en kall. Men ingen som är direkt mörk. Om de hade minskat mängden på en av de ljusa skuggorna och kört in en mörkbrun hade jag varit nöjd.