Tävla om dubbelrengöring med Dermalogica

Du har säkert hört talats om dubbelrengöring tidigare. Det är något som vi auktoriserade hudterapeuter alltid gör då du kommer på ansiktsbehandling och något vi även rekommenderar dig att göra hemma.

Om dubbelrengöring

Men det är inte så krångligt som det låter. En dubbelrengöring betyder helt enkelt att du tvättar huden två gånger för att få den ordentligt ren. Den första gången för att lösa upp bland annat makeup och den andra för att rengöra huden ordentligt. Och då menar jag inte med tvål och vatten utan med milda hudvänliga produkter som inte skadar huden. En dubbelrengöring handlar inte om att slita på huden och få den att skina som en discokula utan om att få en fräsch hud som är mottaglig för efterföljande produkter. När du inte tvättar huden ordentligt ligger partiklar av ev. makeup, luftföroreningar, pollen, damm, smuts, döda hudceller och annat usch och gottar sig på hudytan. För att inte tala om bakterierna från din mobiltelefon som du håller mot kinden. Det kan göra din hud mer känslig och irriterat men också glåmig och trist.

Dags att rengöra den. Och nu har du möjlighet att vinna ett helt kit med härliga produkter från Dermalogica för att kunna göra en dubbelrengöring hemma. Kitet är värt ca 1300 kr och innehåller:

  • Precleanse
  • Special Cleansing Gel
  • The Ultimate Cleansing Brush

Vill du vara med och tävla? Klart att du vill!

Så här tävlar du…

Enkla uppgifter! Följ @elinfagerberg på Instagram. Där finns ett inlägg om tävlingen där jag vill att du taggar två vänner som du tror skulle uppskatta att följa mig på Instagram. Jag vill också att du får mig att skratta (helt ok att tex. tagga mig i roligt inlägg). Tävlingskonton räknas inte. Om du delar med dig av tävlingen i sociala medier får du guldstjärna. Du behöver även vara mottaglig för att svara på DM om jag kontaktar dig angående din adress. Sista tävlingsdag är den 9 dec. Tävlingen gäller endast i Sverige.

All lycka till!

Mer om produkterna…

Dermalogica Precleanse

En oljebaserad förtvätt som du börjar med då du gör en dubbel rengöring. Den löser upp makeup, luftföroreningar, solskydd och annat du vill bli av med innan du ska sova. Den innehåller bland annat gurkörtsolja, aprikoskärnolja och kukuinötolja. Superskön! Du använder den på torr hud innan du fuktar fingrarna, löser upp oljan och sedan sköljer av. Rek.pris: 495 kr/150 ml.

Special Cleansing Gel

En löddrande rengöringsgele som hjälper till att ta bort makeup och smuts för huden. Många rengöringar som är i gelform kan torka ut huden men det gör inte den här. Den innehåller bland annat såpträdsextrakt, citrongräs och lavendel. Rek.pris: 415 kr/250 ml.

The Ultimate Cleansing Brush för dubbelrengöring

En rengöringsborste i silikon som ska vara specifikt framtagen för effektiv dubbelrengöring. Den är ergonomiskt formad och du använder den tillsammans med en rengöring. Jag tycker att det passar bäst tillsammans med den andra rengöringen i en dubbelrengöring så att det mesta av sminket är borta och huden under kan rengöras.

Dermalogica The Ultimate cleansing brush - perfekt för en dubbelrengöring
The Ultimate Cleansing Brush.


Lästips: Här kan du läsa om auktoriserade hudterapeuter, hudvårdsterapeuter och allt därimellan.