Tävla om en Interstellar från Linda Hallberg

Nylanserade Insterstellar från Linda Hallberg är en flytande ögonskugga som är magiskt fin! Nu kan du blir en av tio som vinner en.

Vi fortsätter med tävlingsbonanza för att fira att min blogg fyller hela 10 år! Nu är det dags för Linda Hallberg och deras flytande guld.

Interstellar är vattenfast och går att bygga upp beroende på vilken effekt du vill ha. Tänk flytande guld som blir till guldskimmer om du smetar ut den. Den sitter som berget och är väldigt användarvänlig. En sådan där produkt alla borde ha hemma. Du kan använda den som ögonskugga, highlighter, på läpparna, i håret. Det är en multifunktionell produkt så gå bananas och va kreativ!

Nu tävlar jag ut en Intestellar till ett värde av 349 kr till TIO glada vinnare!

Så här gör du för att tävla om en egen Interstellar

För att vara med och tävla vill jag att du berättar vilket av alla mina blogginlägg som mest har fångat dig/hjälpt dig eller som du på annat sätt kommer bäst ihåg. Du behöver inte leta upp inlägget men gärna berätta varför du valt just det. Om du följer mig på Instagram – @elinfagerberg och sprider tävlingen i sociala medier får du pluspoäng! Maila ditt svar tillsammans med ditt namn, adress och telefonnummer till elinfagerberg@live.se senast den 8 mars. Märk ditt mail med Tävling Linda Hallberg. 

OBS! Att du tävlar i en tävling minskar inte dina chanser i någon av de andra. Du kan vinna i flera. 

All lycka till!