Tävla om produkter från Evy Technology

Det går åt mycket solkräm under de här ljuvliga sommardagarna. Börjar det sina bland dina produkter? Nu tävlar jag ut ett helt kit från Evy Technology. Wiho!

Evy är ett svenskt företag vars teknologi i produkterna ska vara unik. Alla produkter har en mousse-konsistens och känns inte kladdiga på huden. De ska gå ner lite längre ner i överhuden och därför lovar de att skydda upp till sex timmar. Jag återapplicerar alltid ändå p.g.a nojig. Men jag gillar att de här produkterna ska sitta betydligt bättre än många andra.

1 pris

1 Sunscreen Mousse SPF 30

1 Daily UV Face Mousse SPF 30

1 Sunscreen Mousse för barn SPF 50

1 Daily Tan Activator – en ny produkt som stimulerar hudens melanin, pigmentet, att aktiveras för en snabbare och mer långvarig brun ton.

2 pris – delas ut till två vinnare

1 Daily UV Face Mousse

1 Daily Tan Activator

 

Alla solskyddsprodukter har 5 stjärnor i UVA-skydd.

Tävla med Evy TechnologySunscreen Mousse 30, Daily UV Face Mousse, Sunscreen Mousse för barn och nykomlingen Daily Tan Activator. 

Den här tävlingen känns extra rolig för mig då Evy ligger mig varmt om hjärtat (nej det här inlägget är inte köpt). Min favoritprodukt är Daily UV Face Mousse eftersom den skyddar bra, återfuktar bra och ger en väldigt bra bas innan makeup. Den är grym! Dottern har deras solskydd för barn på förskolan och hon har berättat att fröknarna har tjuvat av hennes solkräm några gånger. Haha!

För att vara med och tävla vill jag att du berättar hur du hittade till min blogg från början och motiverar varför just du ska vinna. Maila mig ditt svar till elinfagerberg@live.se senast den 31 maj. Märk ditt mail med Tävling Evy i ämnesraden. Må bäste mänska vinna!

Lycka till! 

 

Vill du lära dig mer om solskydd? Du hittar mer här.