Tävling: Enchanted Ultimate Advent Calender från The Body Shop

Är du sugen på en lyxig adventskalender fullproppad med skönhetsprodukter? The Body Shop har en av de finaste. 25 Days of Enchanted Ultimate Advent Calendar är deras lyxigaste variant och har en tjusig räv på framsidan. Nu har du möjlighet att tävla om en egen kalender. 

Kalendern har 25 luckor varav 14 har full size-produkter. Produkterna kommer från kategorierna hudvård, hårvård, kroppsvård och makeup. Värdet är på 3.120 kr och kalendern kostar 1 195 kr i butik.

Ultimate Advent Calender består av 25 olika lådor där varje låda förutom en produkt också ger en utmaning för din kropp och själ. Perfekt för att försöka motverka stress inför jul! Lådorna kan du också använda för att lägga ett pussel. Jag tänker använda min adventskalender som julpynt inför jul. Jag tycker att den är så fin!

Jag älskar designen på årets kalender! 

Så, sugen på att tävla om en?

För att vara med och tävla om en Enchated Ultiamte Advent Calender vill jag att du berättar varför det är 25 luckor i kalendern istället för 24. Jag vill också att du berättar vad du skulle vilja läsa mer om på min blogg, något av mina ämnen som intresserar dig extra mycket? Maila ditt svar tillsammans med namn och adress till elinfagerberg@live.se senast den 11 november. Märk ditt mail med “Tävling adventskalender”. Delar du tävlingen i sociala medier får du pluspoäng!

Obs! Tävlingen gäller bara inom Sverige.

Här kan du läsa mitt tidigare inlägg om The Body Shops julkollektion.