Vinn The Body Shop Adventskalender!

The Body Shop adventskalender har blivit ett roligt återkommande tema och trots att det är långt kvar till 1 december finns de snart i butik. The Body Shop var först ut med kalendrar fullproppade med skönhetsprodukter och de senaste åren har flera företag följt efter. Kicki skrev om flera fina kalendrar förra året. Igår fick jag kika på det här årets kalendrar från The Body Shop då jag missade pressmötet inför jul som var förra veckan. Kalendrarna var verkligen jättefina och följer företagets jultema med lek i fokus.

Det kommer komma tre stycken varianter – Beauty Advent Calender som bland annat har minisar, accessoarer och läppbalsam i sig och kostar 495 kr men är värd hela 1 100 kr, mellanstorleken Advent Calendar med bland annat Bunny Headband och Camomile Eye Make-Up Remover och sen jätten Ultimate Advent Calendar som är värd 2 835 kr men kostar 1 195. I The Body Shop adventskalender Ultimate ingår det bland annat Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask, Vitamin E Day Cream, Matte Liquid Lip, Bunny Headband och mycket annat roligt.

Tävla om The Body Shop Adventskalender UltimateThe Body Shop Adventskalender med 25 luckorDet ser ut som om det är en Body Butter i nr. 2 och 23…

Kalendern har små boxar som du drar ut för att öppna upp och se dagens överraskning. På baksidan av varje box finns en utmaning med en god handling att utföra. När du har öppnat lucka nummer 25 (många andra länder firar ju jul på juldagen) så ska du kunna använda din kalender som ett quiz. Kul!

The Body Shop Adventskalender Ultimate The Body Shop Adventskalender Ultimate har små lådor som du drar ut. 

Jag blev glad av att se att de har en mindre variant i år. Förra året var The Body Shops adventskalendrar väldigt nära varandra i pris.

Nu har du möjlighet att vara med och tävla om en Ultimate Advent Calender! Den allra största, lyxigaste och göttigaste kalendern. Sugen? Klart att du är sugen på att vinna en kalender som inte ens har kommit ut i butik än! 

För att vara med och tävla vill jag att du motiverar varför just du ska vinna. Du får stilpoäng om du får mig att skratta. Du får en extra guldstjärna om du sprider tävlingen i dina sociala medier. Maila mig ditt bidrag tillsammans med ditt namn och din adress till elinfagerberg@live.se senast den 22 september. Märk ditt mail med Tävling: The Body Shop. Ultimate är som sagt värd 2 835 kr och kostar 1 195 kr i butik.

All lycka till!

Är det december snart?

Jag hänger här på min adventskalender så länge…