Foreo Luna Mini 3

Vinn en Foreo Luna Mini 3!

Yes, du läste rätt. Nu tävlar jag ut ansiktsborsten Luna Mini 3 från Foreo. Den kommer tillsammans med en liten cleanser från samma märke. Drömmen!

Foreo är ett svenskt varumärke som säljer som smör över hela världen. De har fått en mängd utmärkelser för sina produkter. Bland sortimentet finns det elektrisk tandborste, elektrisk ansiktsmaskmojäng och en apparat för att få igång cirkulationen runt ögonen. Men mest kända är de för sina ansiktsborstar och nu har du chansen att vinna en.

Jag älskar Foreos ansiktsborstar som ett komplement till min hudvård. Jag kör inte min riktigt varje dag, men några gånger i veckan. Jag brukar ha den stående i duschen så att det blir av. Det du behöver tänka på är att alltid använda den tillsammans med en rengöring och aldrig med en peelingprodukt då den kan skada borsten.

Luna Mini 3

Foreo själva beskriver Luna Mini 3 så här:

“Effektiv dubbelsidig ansiktsrengöring – för en hy full av GLOW! Den högteknologiska elektriska ansiktsrengöringsborsten LUNA mini 3 tar din hudvårdsrutin till nästa nivå. Med extra mjuka silikonknoppar och 8000 soniska pulseringar i olika styrkor tar denna LUNA smuts från porerna och efterlämnar din hy fräsch och ren.
Ansiktsborsten passar alla hudtyper, exfolierar huden mycket varsamt och skapar en absorberande grund för efterföljande skönhetsprodukter.
LUNA mini 3 erbjuder även ett 30-sekunders Glow Boost-läge för en snabb och effektiv rengöring. Borsten är tillverkad av ultra-hygieniskt silikon och kan användas två gånger om dagen tillsammans med din favoritrengöring.
LUNA mini 3 laddas via USB-sladd som medföljer, LUNA är även vattentät.”

Förutom en elektrisk rengöringsborste så innehåller vinsten även en liten ansiktsrengöring som har en härligt krämig formula.

Vinsten är värd hela 1 855 kr.

För att vara med och tävla vill jag att du berättar om din hudvårdsrutin och varför du vill ha en Luna. Om du följer mig på Instagram – @elinfagerberg och sprider tävlingen i sociala medier får du pluspoäng! Maila ditt svar tillsammans med ditt namn, adress och telefonnummer till elinfagerberg@live.se senast den 6 mars. Märk ditt mail med Tävling Foreo. OBS! Att du tävlar i en tävling minskar inte dina chanser i någon av de andra. Du kan vinna i flera. 

All lycka till!