#

I vanliga fall brukar jag färga håret i en kall blond ton eller en mer beige. När jag återigen besökte min frisör Daniel för någon vecka sedan testade vi att gå mot jordgubbsblond då jag har varit sugen på rosa ett bra tag nu.

Daniel började med att lägga en kall blond ton i utväxten eftersom jag har en del grått hår där. Så när den rosa tonen avtar kommer det inte bli en chock mot det grå.

Efter en behandling med Olaplex som känns obligatorisk sedan snart 2 år tillbaka (wow vilken skillnad!!) så la han i en ny toning från Schwarskopf. BlondMe Instant Blush Blonde Beautifier i nyansen Strawberry fungerar som en toning i sprayform som kan ge skiftningar eller en mer pastellig känsla till olika partier eller hela håret. Den håller i några tvättar så jag har bättrat på den en gång hemma. Den blir inte riktigt rosa men den ger en väldigt fin rosa pastellton, som en blandning mellan kall blond och jordgubbsblond. Men resultat beror ju så klart på vilket utgångsläge en har. Jag gillar det och kommer definitivt fortsätta att använda produkten hemma.

Efter färgningen så klippte och stylade Daniel mitt hår som vanligt. Det är en lyx att gå till en frisör som jag litar blint på. Han skulle aldrig göra något slarvigt.

 

Vilken hårfärg är du sugen på i sommar?

 

 

Sharing is caring:

3 Kommentarer

  1. Lotta

    Jättefint!
    Jag är såå i valet och kvalet! Har de senaste åren färgat i Jane hellen ljus askblond, som inte blir så himla ljus på mig. Sist hade dom inte den så jag tog bara ljusblond. Jag blir lite för gul av den, dessutom täcker den tydligen inte det gråvita lika bra som den andra. Men jag känner för nåt annat! Lite mörkare, lite rödaktigt… Fast kanske dumt färga rött så här i sommartid, och dessutom två veckor till sonens student.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.