#

Manikyr, champagne och bakelser

Tidigare idag tog jag med mig min lilla mamma till ett jättetrevligt event med champagnehuset Alexandre Bonnet. Förutom champagne fick vi smaka på fantastiska bakelser skapade av Daniel Roos. Han hade inspirerats av franska modehus. Min favorit blev “Chanel”. Jag är ännu mätt flera timmar efteråt..

På plats fanns också Naglar på Fridas som gjorde manikyr. Jag blev jättenöjd med mina naglar!! Jag hann fråga ut Frida lite om sommarens nageltrender. Hon berättade bland annat att vita naglar blir sommarens svarta. Annars blir det mycket glassiga pasteller och lek med olika strukturer. Både långa och korta naglar är trendigt. På kortare syns gärna grafiska mönster och på längre känns det hett med nudefärger.

Och champagnen? Supergod! Läs mer om den på min matblogg.

20130522-224428.jpg

20130522-224438.jpg

20130522-224451.jpg

20130522-224507.jpg

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. katarina diaz

    vart ligger det här och hur mycket kostar det och kan fler personer fixa naglarna på samma gång och hur bokar man allt detta? Svara helst så fort som möjligt för att jag håller på att fixa en möhippa för min vän och allt ska vara bokat och klart på fredag 🙂 mvh katarina

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.