#

Restylane för läpparna

Igår var jag på en intressant pressfrukost på Atelier Restylane. Där berättades det om två nya läpprodukter från Restylane. Alla produkter från Restylane bygger på hyaluronsyra i stabilserad form. Det är ett ämne som vi har naturligt i vår kropp men som minskar med åldern. Med Restylane kan du fylla ut volymen, fylla ut rynkor eller göra fuktbehandlingar.

Den första nya produkten är en uppdaterad variant för att göra läpparna fylligare. Det diskuterades en hel del om ideal. Och Restylane garanterade att de bara gör läppar med naturlig form och fyllighet. Det ska alltså inte bli några anknäbbar. En vanlig kund är en äldre kvinna som med åren har förlorat fyllighet i läpparna och vill återställa volymen.

Den andra produkten är en ren fuktbehandling för läpparna. Den är jag nyfiken på! Man lägger in hyaluronsyra i läpparna för att ge dem fukt. Passar bra för de som är ceratberoende eller väldigt lätt får torra läppar. Bra inför vintern!

Dessa två produkter går också att kombinera om man vill ha både ökad volym och fukt.

Ni som följde min tidigare blogg vet att jag har gjort en Restylane Vital som är en fuktbehandling för huden. Det är alltså ingen rynkbehandling utan den här förebygger mot hudens ålderstecken och ger den lite nytt liv. Jag har ganska torr hy på kinderna och jag har märkt en stor skillnad efter behandlingen. Så för er som har en väldigt fuktfattig hy trots bra hudvård kan Restylane Vital/Restylane Skin Booster vara ett hett tips!

 

Sharing is caring:

Inga kommentarer

  1. Skincare by Malin R

    Jag blev väldigt nyfiken på Vital som du berättade om, och även deras skincare-produkter som skulle kunna förlänga resultatet. Allt jag behöver nu är ett jobb som kan betala för behandlingar 😉

    Svara
  2. Sophie

    Hittade den här bloggen av en slump och det tackar vi för! Försöker hitta inspiration för min nya läppar, har försökt hitta information om läppförstoring hela dagen, hittade även en annan bra sida http://www.plastikoperationer.net/, rekommenderas starkt! På deras forum fanns det många som hade skrivit o jag fick läsa om andras erfarenheter. Tycker att det är jätteviktigt att man tar del av andras erfarenheter, speciellt när det kommer till plastikkirurgi, tack för en bra blogg, den va hjälpsam 🙂

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.