Born to glow foundation från Nyx Professional Makeup

Serien Born To Glow från Nyx Professional Makeup har utökats med en foundation och ett rouge i två tappningar.

Born To Glow Foundation

Born To Glow Foundation ger en mediumtäckning och fin lyster och kommer i hela 45 nyanser. Jag tycker att den här är otroligt mycket bättre än deras nya foundation från i våras – Cant Stop Wont Stop Foundation. Kanske inte bättre, men passar mig betydligt mer. Den är lättapplicerad och känns mjuk och skön. Jag gillar den naturliga lystern som är väldigt smickrande. Det här är en hit som jag tror att jag kommer använda mycket. Ett budgetkap!

Nyx professional makeup born to glow foundation
Krämig och skön konsistens.
born to glow foundation och rouge

Sweet Cheek Creamy Powder Blush

Jag har också testat det nya rouget – Sweet Cheek Creamy Powder Blush som finns som matt eller skimrande. Båda kommer i tolv nyanser och känns bra. Inget revolutionerande, men fina. På bilden nedan har jag kört dem både på kinder och läppar.

Jag testar born to glow
Här har jag foundation, liquid illuminator – en flytande highlighter på kindbenen och de båda routen på kinder och läppar. De ger betydligt mer färg och lyster än vad jag lyckades få fram med en hastig bild. Men jag har lagt ut en liten videosnutt på Instagram. Jag la också lite av deras Illuminating Powder på ögonlocken, som jag annars kan tänka mig är fantastisk på axlar och nyckelben. Men jag har inte använt någon ögonpenna eller mascara. Det blir ju lite hattigt med bebis.

Nyx Professional Makeup säljs bland annat på Åhléns, HM, Lyko och Kicks. Jag såg på Kicks hemsida att de har 20 % på alla basprodukter just nu.

Jag har testat ett gäng foundations under den senaste tiden. Vilket jag älskar. Foundation är en av mina favoritprodukter. Här kan du läsa om en ny foundation från Esse och här en från bareMinerals.

Vilken typ av foundation föredrar du?