Essie Valentines Day Collection 2019

Essie Valentines kollektion

Essie Valentines Day Collection 2019 är en kollektion med sex färger i supersöta flaskor där Essie har tänkt till lite extra. 

Fyra av lacken är glitterlack, med mer eller mindre storlek på glittret. Det finns också ett mörkare mer intensivt pearl-lack och ett ljusare sheer-lack. 

Glitterlacket Your´e So Cupid blir nog min favorit ur Essie Valentines Day Collection 2019. Det har röda matta bitar i sig kombinerat med glitter i rosa och fuschia. Superfint i kombination med ett ljust lack under! Sen är jag väl medveten om att jag ofta är för lat för att använda glitterlack eftersom det är lite knepigare att ta bort. Men någon gång om året så… 

Hela Essie Valentine kollektionen för 2019

Gillar du att vara kreativ med dina naglar? Personligen älskar att jag att en kreativ lackning (till exempel av Frida Selkirk) men jag är ofta för rastlös för att sitta och pilla med naglarna för länge själv. Då blir det istället en vanlig hederlig lackning. Men glitter gör det ju automatiskt lite roligare. 

Sparkles Between Us
Crush & Blush 
#Essielove
Galentine 
Roses Are Red
You´re So Cupid

Jag tycker att Essie Valentines Day Collection 2019 känns som en hit med många olika valmöjligheter och inte bara vanligt rött lack. En söt present antingen till dig själv eller kanske till tonårsdottern. 

Hela kollektionen är limiterad. Rek.pris är 129 kr/lack. 

2011 träffade jag Essie Weingarten, grundaren bakom varumärket Essie. Det kan du läsa mer om här

Missa inte heller det härliga eventet jag var på i somras inför Essies midsommarkollektion. Det innehöll flera lack jag ännu gillar skarpt.