Kall blond hårfärg

Från trist utväxt till kall blond. I veckan var jag hos min fantastiske frisör Daniel och fixade håret igen. Nu börjar längderna få en jämnare färg och kvalitén blir bara bättre och bättre. Jag märker stor skillnad av behandlingen med Olaplex som Daniel gör varje gång. Håret blir starkare.

Före bild

Kall blond

Utväxten färgades i en kall beige blond ton. Min utväxt är mörkblond. Från början var jag melerad mellanblond naturligt. Med skiftningar i mellanblond, ljusblond och mörkblond. Men jag tror att jag har blivit mörkare de senaste åren. Samtidigt får jag fler och fler gråa strån så jag är nog en blandning av mörkblond och grått. Lite som en hyena?

Nå väl. Daniel tog hand om mig som vanligt och han är en fantastisk frisör. Han kapade även en bit på längden och jag blev supernöjd!

Kall blond elinfagerberg.se

Styling

Daniel fönade först mitt hår med en paddelborste och sen med en rundborste. Efter det lockade han håret med en stylingtång från ghd och borstade igenom det. Resultatet blev vackra vågor med sidbena. Jag älskar det! Jag måste öva mer på att styla mitt hår hemma och bli bättre på att få till vardagsglamour. Jag kände mig jättefin efteråt!

Stylingprodukter kerastase elinfagerberg.se

Tips! Salong Ellui där Daniel jobbar har flera roliga smyckesmärken i butiken. Små indiemärken du inte hittar överallt. Kul!